HABER MERKEZİ – AHBAP’a yapılan bağışları hiçbir kuruluşa teslim etmeyeceğini belirten Haluk Levent, bazı kişilerin faaliyetlerini sekteye uğratmaya çalıştığını aktardı.

Mereş merkezli 10 ili etkileyen depremler sonrası yaptığı yardımlarla hedef gösterilen AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, saat 22.00’da yapacağını duyurduğu açıklamayı öne çekerek paylaşımda bulundu.

Sanal medya hesabından spekülasyonların artmaması adına açıklamayı daha önce yapma kararı aldığını belirten Levent, "Bugün akşam saat 22.00 de bir açıklama yapacaktım. O kadar çok spekülasyon yapıldı ki herkes ama herkes toplanan bağışlara el konulacağını, Kızılay’a ya da Afad a aktaracağımı yazıp çiziyor. Olay daha çok büyümesin diye açıklamamı erkenden yapayım dedim" ifadelerini kullandı.

‘PARAYI HİÇ KİMSEYE VERMEM’

Ahbap'a yapılan bağışların güvende olduğunu vurgulayan Levent,  "Açıklayacağım durumdan önce şunu söyleyeyim. Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüz binlerce insan evsiz donuyor. İlk iş toki ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız!" dedi.

‘SAHADAYIZ’

Levent, açıklamasının devamında şunları belirtti: “Açıklayacağım konu şuydu: Son 2 günde bazı işgüzarların sahada Ahbap Faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük. Tıkanma noktasına gelmiştik. Dünden beri ilgili yerlere onları şikayetimizi belirttik. Sağ olsun yetkililer olayı çözdüler. Sahadayız."

(MA)

Editör: Haber Merkezi