ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Marcus Mumford, Anna Calvi, Hozier ve daha pek çok ünlü sanatçı, Türkiye ve Suriye depreminden etkilenenlerle dayanışmak için özel bir konserde bir araya geliyor.

Oyuncu Olivia Colman ve komedyen Omid Djalili'nin konuk olarak yer alacağı etkinlikte, Türkiyeli ve Suriyeli müzisyenlerden oluşan *Solidarity Ensemble da ilk kez sahne alacak.

Sounds of Solidarity** ve Communion** işbirliğiyle 15 Nisan 2023 tarihinde Londra’nın en görkemli konser salonlarından biri olan Royal Albert Hall’da düzenlenecek konserin tüm geliri War Child* ve Turkey Mozaic Foundation***'na bağışlanacak. Etkinliği Jumoké Fashola ve Halit Ergenç sunacak.

15 Nisan’da Royal Albert Hall'da düzenlenecek bu özel yardım konserinde Marcus Mumford, Hozier ve Anna Calvi gibi ünlü isimler sahne alacak. 15 Nisan 2023'teki etkinlikte, İngiliz aktörler Olivia Colman, Gugu Mbatha-Raw (UNHCR - Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu İyi Niyet Elçisi) ve komedyen Omid Djalili de seyirciyle buluşacak.

Yayıncı, müzisyen ve aktör Jumoké Fashola ve Türkiye’li ünlü aktör Halit Ergenç'in sunacağı etkinlikte, Türkiye ve Suriye'den Türk, Kürt, Arap ve Alevi müzisyenlerin oluşturduğu Solidarity Ensemble Anadolu ezgilerini Anadolu’nun çeşitli dillerinde seslendirecek ve ilk kez bu konserde seyircisiyle buluşacak.

İrlandalı yıldız Dermot Kennedy, Nilüfer Yanya ve James Bay canlı performanslarıyla bu özel akşamın müzikal programını tamamlayacaklar.

Communion Music ve Sounds of Solidarity tarafından düzenlenen etkinliğin biletlerine, 17 Mart Cuma günü saat 10: 00'dan itibaren https://www.royalalberthall.com/ veya https://www.communionmusic.co.uk/ adreslerinden ulaşılabilecek. £45'tan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak gecenin bilet geliri ve yapılacak diğer maddi bağışlar War Child UK ve Türkiye Mozaik Vakfı tarafından Türkiye ve Suriye depremlerine ilişkin başlatılan yardım kampanyalarına ve yerel STK’lara ulaştırılacak.

Editörün Notları:

*Solidarity Ensemble, Çiğdem Aslan, Djanan Turan, Erdal Yapıcı, Maya Youssef, Suna Alan, Levent Canen, Tahir Palalı, Serkan Çakmak ve Suat Karakuş gibi müzisyenleri içeriyor.

** Sounds of Solidarity, İngiltere'deki kültür ve sanat sektöründe çalışan Türkiyeli bireyler tarafından kurulan sivil bir inisiyatiftir. Daha fazla bilgi için https://soundsofsolidarity.org.uk/ adresini ziyaret ediniz.

* Communion, Londra merkezli bağımsız bir plak şirketi, yayıncı ve canlı etkinlik düzenleyicisidir. www.communionmusic.co.uk

...
Editör: Haber Merkezi