ANKARA ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Eğitim Sen Genel Merkzini ziyarat ederek polis ablukasını ve öğretmenlere uygulanan şiddeti kınadım; geçmiş olsun dileklerimizi ve destek mesajlarımızı ilettim." dedi. 


Kaya, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den randevu alıp dertlerini anlatamayan Eğitim Sen üyesi öğretmenler, Milli Eğitim Bakanlığı önünde bir basın açıklaması yapmak istemiş, ancak Eğitim Sen Genel Merkezi polis ablukasına alınarak öğretmenlere şiddet uygulanmıştı.diyen Kaya, bugün Eğitim Sen Genel Merkzini ziyarat ederek polis ablukasını ve öğretmenlere uygulanan şiddeti kınadım; geçmiş olsun dileklerimizi ve destek mesajlarımızı ilettim." dedi. 

Merhaba sevgili okur; dünden bugüne, bugünden yarına; emeğiniz, dayanışmanız ve duyarlığınız için bir kez daha teşekkür ederiz

Ötekilerin Gündemi dezavantajlı grupların sesi oluyor. Diyarbakır'da faaliyet gösteren gazete sesi ulusal medyada duyulmayan kesimlerin haberlerini yaygınlaştırıyor.

Sizler de kanalımıza abone olabilir, Sosyal Medya Hesaplarımızı takip edebilirsiniz ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz..
Sosyal Medya Hesapları:

WEP ► https://www.otekileringundemi.com/

Twitter ► https://twitter.com/OtekilerinG

Facebook ► https://www.facebook.com/OtekilerinG/

Instagram ► https://www.instagram.com/otekilerin_gundemi/

YouTube► https://tinyurl.com/2kjpj5w8

Linkedin► https://www.linkedin.com/feed/

Editör: Haber Merkezi