DİYARBAKIR ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Diyarbakır Sanayi Mektebi’nde 2022 yılında 52 eğitim programına katılan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi. Diyarbakır Sanayi Mektebi bünyesinde DTSO Kadın Meclisi, TOBB ETÜ ve DİFAK işbirliğinde düzenlenen eğitimlerde sertifika almaya hak kazanan 52 katılımcılara sertifikaları dağıtıldı.

Diyarbakır Sanayi Mektebi’nde düzenlenen sertifika törenine Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, DTSO Eğitim Bilim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Korkmaz, DTSO Kadın Meclisi Dönem Sözcüsü Nevin İl ve kursiyerler katıldı. Sanayi Mektebi’nde Ocak 2022’de başlatılan Uygulamalı Temel Fotoğrafçılık, İşletme Yöneticiliği (Mini MBA), Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı, Yönetim ve Organizasyon, Müzakere ve Sunum Teknikleri, Problem Çözme Teknikleri, Takım Çalışması eğitim programlarına 52 kişi katılım sağladı. Eğitim programları TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğinde düzenlendi.

Diyarbakır Sanayi Mektebi bünyesinde online ve yüzyüze eğitim programları devam ediyor. Pazarlama, Satış ve Müşteri İlişkileri, Proje Döngü Yönetimi, İş Planı Hazırlama eğitimleri, yeni iş kuracak kişiler için paket girişimcilik programları ve iş garantili animasyon eğitimi için başvurular devam ediyor. Farklı hedef gruplarına yönelik düzenlenen eğitim programları için www.elcezeriinovationacademy.com web portalından başvurular alınıyor

Editör: Haber Merkezi