RİZE ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Rize'nin İkizdere ilçesinde yapımı devam eden taş ocağı çalışmalarını kepçenin önüne geçerek durduran CHP'li Mehmet Bekaroğlu, dün kente gelen bakan tarafından tehdit edildiklerini söyledi. 

MA'nın haberine göre; Rize’nin İkizdere ilçesinde yapımına devam edilen taş ocağı çalışmaları Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri tarafından bir kez daha durduruldu. Şantiye alanına giden CHP'li milletvekilleri Seyit Torun, Mehmet Bekaroğlu ve Mustafa Tuncer, kapıda kendilerini almayan şirket yetkilileriyle yaşanan tartışmalar ardından alana girebildi. 

Mehmet Bekaroğlu, dün kente gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun “Dışarıdan gelenlere tavrımız böyle olmaz” sözleri nedeniyle böylesi bir gerginliğin yaşandığını ifade etti. 

'BAKAN BİZİ TEHDİT ETTİ'

Bekaroğlu, “Bakan dün geldi bizi tehdit etti. Danışmanlarımızla içeri girip tespit yapmak istedik. Bize ‘Giremezsiniz. İş güvenliği açısından sıkıntılı’ denildi. Amaçları kesinlikle bizi engelleyip, provoke etmek. Söyledikleri sözlere gerekçe üretecekler. Zaten çevreyi savunanları, milletin hakkını savunanlara aynı şeyleri söylüyorlar. Gelmeye devam edeceğiz. Bugün tartıştık açtılar. Yarın dövecekler. ‘Tokat milletvekilinin ne işi var’ diyorlar. Bakan senin ne işin var burada. Saçmalıyorlar” diye konuştu.

Daha sonra iş makinelerinin önüne geçen Mehmet Bekaroğlu çalışmaları durdurdu. (MA)

Editör: Haber Merkezi