Gazeteci Yazarımız Avdan: Ramazan Bayramı Mesajı ’da Barış Vurgusuna Değindi. Gazeteci-Yazar Ayten AVDAN RamazanBayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda özgür yarınlara umutla bakan tüm ezilen halkların ve İslam âleminin Bayramını kutladı.

Gazeteci Yazarımız Avdan: Ramazan Bayramı Mesajı ’da Barış Vurgusuna Değindi.

Gazeteci-Yazar Ayten AVDAN RamazanBayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda özgür yarınlara umutla bakan tüm ezilen halkların ve İslam âleminin Bayramını kutladı.

Avdan, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda Bayramın barışın müjdesi ve halkların birlikte yaşama arzusunun pekiştiği yarınlara vesile olmasını dileyerek tüm halkların Ramazan Bayramın kutladı.

Avdan, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. “ Yıllardır savaşın hüküm sürdüğü Ortadoğu Coğrafyasında ezilen ve her türlü sömürüye tabi tutulan mazlum halklardan biri olan Kürt halkının her zamankinden daha fazla özgürlüğe doğru ilerlediği bu sürecin onurlu bir barışla sonuçlanacağını umut ediyoruz.

Geride bıraktığımız hayırlı ayın sonunda her zaman olduğu gibi kurban Bayramı sevincini taşıyan halklar büyük bir heyecanla hazırlık içerisinde olurken, hazırlık yerine Suriye afrinde yaşanan kirli savaş nedeniyle yaşamını yitiren evlatlarını daha dün toprağa gömen Annelerin yüreğinde yanan ateşi unutmadığımızı belirterek, acılarını gönülden paylaşıyoruz. Bu mübarek günlerde bile ezilen halklara reva görülen acı, gözyaşı, yıkım ve katliamları yaratanların er yâda geç insanlık ve ilahi adalet önünde yargılanacaklarını umut ediyoruz. Küçük hesaplar ve kirli ittifaklar uğruna insanlık onurunu çiğneyerek halkları yıkım ve katliamlara uğratanlar, bilmelidirler ki kazanan ezilen ve hiçe sayılanlar olacaktır. Karşılarında büyük bir iradeyle direnen halkların onurlu evlatları kazanarak, ardıllarına Barış ve Huzur dolu yarınlar bırakacaktır.

Bu duygu ve düşünceyle Ramazan bayramının halkımıza ve tüm insanlığa Barış, Kardeşlik ve Özgürce bir yaşam getirmesini diliyor, tüm insanlığın Ramazan Bayramını kutluyoruz.