EDİRNE-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ: Tutuklu bulunan HDP önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İdlib’de TSK’ye yönelik saldırıya ilişkin paylaştığı mesajında, “Her koşulda barışı, diyalogla sorunların çözümünü savunmak en onurlu, erdemli tutumdur. Savaş çığlıklarını değil, barış sesimizi yükseltelim” dedi.

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) yönelik gerçekleşen saldırıya ilişkin mesaj paylaştı.

Demirtaş mesajında, “İdlib’deki saldırıda yaşamını yitiren güvenlik personellerine Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyor, acılarını, üzüntülerini yürekten paylaşıyorum.İçerde ve dışarda sürdürülen savaş, çatışma, gerilim politikalarının daha fazla yıkıma ve acıya yol açmamasını diliyorum. Her koşulda barışı, diyalogla sorunların çözümünü savunmak en onurlu, erdemli tutumdur. Savaş çığlıklarını değil, barış sesimizi yükseltelim” ifadelerine yer verdi.
Editör: Haber Merkezi