SİİRT-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; Siirt’teki hareketli seçmene çağrıda bulunan HDP milletvekilleri ve belediye eşbaşkan adayları, “Bir oyla çok şey değişir” diyerek 31 Mart’ta herkesi oy kullanmaya çağırdı.
Siirt’te seçim çalışmaları devam ederken, Halkların Demokratik Partisi (HDP), ikametgahı kentte bulunan hareketli seçmenlere ilişkin hem çalışmalar hem de çağrılar yapıyor. HDP yaptığı çalışmalarla İstanbul, Ankara başta olmak üzere Serhat ve Botan bölgelerindeki seçmenleri otobüslerle Siirt'e taşıyacak. HDP Siirt milletvekilleri Meral Danış Beştaş ve Sıdık Taş ile HDP Siirt Belediyesi Eşbaşkan adayları Berivan Helen Işık ve Resul Kaçar, oyları Siirt’te bulunan yurttaşlara çağrıda bulundu.


BEŞTAŞ: KAYYUMLARI GÖNDERMEK İÇİN SANDIK BAŞINA


HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, 31 Mart yerel seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, “31 Mart’ta kayyumları göndermek ve cevabımızı güçlü bir şekilde vermek için önce oy kullanmamız gerekiyor. Bu nedenle Siirt’te oyu olan bütün Siirtlileri 31 Mart’ta Siirt’te davet ediyorum. 31 Mart’ta Siirt’te oylarımızı kullanalım. Unutmayın oylarımız onurumuzdur. Siirt ya me ye” ifadelerini kullandı.


TAŞ: SESLERİNİ ALIP GELSİNLER


HDP Milletvekili Sıdık Taş da, oyu Siirt il merkezinde veya ilçelerde olup da dışarda olan seçmenleri 31 Mart’ta kente gelmesini isteyerek, “Seslerini alıp gelsinler. Çünkü bizim için bir seste sestir. Halkımızdan isteğimiz herkes 31 Mart’ta herkes Siirt’e gelsin. Siirt Bizimdir” dedi.


KAÇAR: 31 MART’TA HERKES İRADESİNE SAHİP ÇIKSIN


HDP Siirt Belediyesi Eşbaşkan Adayı Resul Kaçar seçimlere az bir süre kaldığını vurgulayarak, “Siirt halkının duyarlılığını iyi biliyoruz. İl dışında olan seçmen kitlemizi 31 Mart’ta oylarını kullanmak için Siirt’te bekliyoruz. 31 Mart’ta herkes oylarına ve iradesine sahip çıksın. 1 oy bile bizim için çok önemlidir. 31 Mart’ta halkımız ile birlikte güzel bir cevap vereceğiz. Siirt bizimdir. Belediyemiz bizimdir” şeklinde konuştu.


IŞIK: BİR OYLA ÇOK ŞEY DEĞİŞİR


Siirt Belediyesi Eşbaşkan Adayı Berivan Helen Işık da “Değerli Siirt seçmeni bir oyla çok şeyin değişeceğine inanıyoruz. 1 oy bir ili, ilçeyi veya belediyeyi değiştirebilir. Gelin oylarınıza sahip çıkın” dedi.


Kaynak MA / Ömer Akın
Editör: Haber Merkezi