KARS-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ:  HDP Muş Milletvekili Şevin Çoşkun ve partili bazı kadın belediye eşbaşkanları havuz medyası tarafından hedef gösterilen Kars Belediyesi’nin Eşbaşkanı Şevin Alaca'ya destek ziyaretinde bulundu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) kadın siyasetçiler, havuz medyasının yayınları ile hedef aldığı Kars Belediyesi’ne destek ziyaretinde bulundu. Heyette, Muş Milletvekili Şevin Çoşkun, Patnos Belediyesi Eşbaşkanı Müşerref Geçer, Diyadin Belediyesi Eşbaşkanı Betül Yaşar, Doğubeyazıt Belediyesi Eşbaşkanı Yıldız Acar, Iğdır Belediyesi Eşbaşkanı  Eylem Çelik ve yerine kayyum atanan Halfeli Belediyesi Eşbaşkanı Alya Akkuş yer aldı.

Gelen heyeti, belediyenin ana hizmet binası girişinde Kars Belediyesi Eşbaşkanı Şevin Alaca ve Başkan Yardımcısı Muazzez Çağrıtekinci karşıladı.

Yaptıkları destek ziyaretine dair konuşan Milletvekili Şevin Coşkun, Kars halkının yerel seçimde gösterdiği irade ile Kars Belediyesi nezdinde yürütülen çalışmaların olumlu bir hava yarattığını ifade etti.

'YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KABULLENİLEMİYOR'

Fakat bu olumlu havanın bazı maksatlı odaklar tarafından kabullenilemediği için gazetecilik kimliği altında kamuoyunda algı oluşturulmaya çalışıldığını söyleyen Çoskun, “Organize biçimde karalama propagandası başlatıldı. Fakat Kars halkı, bu asılsız haberler ve suçlamalar karşısında belediyelerine sahip çıkmaya devam edecektir” diye konuştu.

(MA)

Editör: Haber Merkezi