ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ YAYIN POLİTİKAMIZ

DİYARBAKIR-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ) Demokrasiden, Eşitlikten, Barıştan, İnsan Haklarından Doğa-Hayvan Haklarından yana; kültürün, sanatın yanında Bilimsel, Jineoloji ve Ekolojik yaşamın ışığında, emekle, umut ve sevgiyle üretenlerin sesidir. Evrensel, cinsiyetçi olmayan, ötekileştirmeyen hakikatin ardında olan haberciliğe; hümanist, özgürlükçü düşünen, yazan çizen yazılara yer vermekteyiz. Şiddeti, ötekileştirmeyi, yok saymayı, tacizi, tecavüzü, yalanı, kandırmayı, hırsızlığı meşrulaştıran içeriklerin karşısında duruyoruz.

Drama edilmiş yaşamdan değil, gerçek, umutlu, özgürlükçü geleceğe dönük, bilimsel, objektif, cesur bir medya iddiasındayız.
Sitemizde umutlu, objektif cesur haberleri ve köse yazarlarımızın yazılarını siz okuyucularımıza ulaştırmaya çabalayacağız. Bizler ötekelerin dramatikleri değil, gündem yaratanlarıyız. Bizleri ötekileştirenlere haber, yazı, analiz, araştırma, gündem olacak konularla cevap vereceğiz Verdiğimiz ve vereceğiniz emekle birbirimizi geliştirerek aydınlık bir toplum inşaasına yürüyeceğiz.

Hedefimiz Dünya’nın bir çok yerinde ve Türkiye’in 81 ilinde haberi size ulaştırmaktır. Bize haber göndermek isteyen her gönüllü muhabire ve yerel ve genelde yazı yazmak isteyen arkadaşlarımıza sitemizin sayfaları açıktır. Yazar sinirimiz yoktur, her yazar kendi özgünlüğünü koruyarak sesini, kalemini burada görebilir. Kolektif emekle gerçeğin daha çok geniş okur kitlelerine ulaşacağı inancındayız.

Ötekilerin Gündemi Genel Yayın yönetmeni: Hamza ÖZKAN / [email protected]

Haber Editörleri
Emin DEMİR / [email protected]

Leyl EKİM / [email protected]

Tuncay AKBABA/ akbaba @otekileringundemi.com

Teknik Ve Tasarım
Şeyhmus Baykal / [email protected]/

Bize şuana kadar yazan ve yazmaya devam eden yazarlarımız:

Ali YÜREKLİ

Alp ALTINÖRS

Asuman INCE

Azad SAĞNIC

Celalettin CAN

Çiğdem AKBAB

Ender IMREK

Emin DEMIR

Elif YILDIZ

Evin GÜNES

Göksel Riza ÖZKAN

Hamza ÖZKAN

Ishak KARAKAŞ

Irfan HÜLAKÜ

Kemal BÜLBÜL

Muazzez USLU AVCI

Mukaddes Erdogdu ÇELIK

Özlem ARMEN

Perihan YOGURTÇU

Serhildan HÜLAKÜ,

Tuncay AKBABA

Kahraman OĞUZ

Mahmut BİLGİN

Günlük gelişmeleri öğrenmek amacıyla

www.otekileringundemi.com isimli sitemizi takip eden değerli dostlar, güncel olayları aşağıda linkini aktardığım sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.

https://www.facebook.com/otekileringundemii/

https://twitter.com/Otekileringundm

[email protected]

[email protected]

Hakikat ışığında aydınlık günlere…
Ötekilerin Gündemi

Editör: Haber Merkezi