ADANA - Sol Parti Adana İl Başkanı Dahar Aslan, iktidarın halkın sorunlarını çözemediğini belirterek, “Yönetemiyorlar, çözülüyorlar, tel tel dökülüyorlar” dedi. 

Sol Parti Adana İl Örgütü, baskılar ve ekonomik krize karşı "Sömürü, baskı düzenini topyekun değiştirelim. Açlık, sefalet, karanlık son bulsun" şiarıyla Adana Gençlik Meydanı'nda açıklama yaptı. Partililerin katıldığı açıklamada, İl Başkanı Dahar Aslan konuştu. "Halkı sokakta aç bırakan, salgında, depremde öldüren bu zulme son vermek, haraminin iktidarını yenmek için birlikte yürümeye çağırıyoruz" diyen Aslan, "Bir avuç sömürücü zorba dışında, kimse bu gidişattan memnun değil. Kimse bu ülkede mutlu değil. Bu sömürü, baskı düzenini değiştireceğiz. Değiştirmek için birleşelim" dedi.

'İKTİDAR SORUNLARI ÇÖZEMİYOR' 

İktidarın halkın sorunlarını çözemediğini, aksine her gün derinleşen krizin kaynağı durumunda olduğunu ifade eden Aslan, “Zorbalıkla, baskıyla, halkı sindirerek iktidarlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Yönetemiyorlar, çözülüyorlar, tel tel dökülüyorlar. Ekonomideki çöküş, Albayrak’ın gizemli istifası, tek adamdan mucize bekleyerek, kabine değişikliği yaparak bu sorunu çözemezler. Çünkü asıl sorun bu rejimin kendisinde, asıl sorun bu ucube tek adam rejimin kendisinde, asıl sorun bu sömürü düzeninin kanlı çarklarında. Çözüm, toptan değiştirmekte" diye konuştu. (MA)

Editör: Haber Merkezi