ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana’nın bir çok mahallesinde Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) şubesinin bulunmamasının yanı sıra internet hizmetine erişilememesini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı.
MUMCU, CEM VE OKKAN’I ANDI
Meclis genel kurulundaki konuşmasına Araştırmacı-Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu, Eski Dış İşleri ve Kültür Bakanı İsmail Cem ile Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı ölüm yıldönümleri nedeniyle saygıyla anarak başlayan Dr. Şevkin, karanlık cinayetlerin aydınlatılması gerektiğini vurguladı.
PTT ŞUBESİ YOK, İNTERNET YOK, ELEKTRİK YOK!
Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Yunusoğlu Mahallesi'nde PTT'ye ait bir şube olmadığına dikkat çeken CHP’li Dr. Şevkin, Eskiden belde belediyesi olan Yunusoğlu'na bağlı birçok köy bulunduğunu hatırlattı. “Hepsi ne yazık ki sıkıntı içerisinde; işlemlerini yaptırmak için şehre, şehir merkezine gitmek zorunda kalıyorlar” diyen Dr. Şevkin, “Ayrıca, Doğankent, Solaklı ve Seyhan ilçelerine bağlı yaklaşık 40 köyde altyapı yetersizliği nedeniyle internete erişilemiyor. Tarım işçilerinin barındığı çadır kentlerde elektrik yok” diye konuştu.
CHP’li Dr. Müzeyyen Şevkin, “21'inci yüzyılda artık bu sorunların çözülmüş olması gerekiyor. Yetkilileri bir an önce göreve davet ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi