CHP’ DE KİMLER VAR Bir parti düşünün ve partinin kendisine ait ideolojisine bakın!. Sonra dönüp bir fikir muhasebesi yapın ve bu muhasebenin sonuçlarına odaklanın!.

CHP’ DE KİMLER VAR
Bir parti düşünün ve partinin kendisine ait ideolojisine bakın!.Sonra dönüp bir fikir muhasebesi yapın ve bu muhasebenin sonuçlarına odaklanın!.
Gördüğünüz manzara elde sıfırdır!.İşte bu sıfır manzarayla ülkede iktidar olmak gibi yalancı bir role soyunursunuz!.Zaten hiç bir zaman olmadınız, olamazsınız da!.
Korka, korka karanlıkta ıslık çalmaktan başka bir fikir üretemeyen bir partinin son ürünü Öztürk Yılmazdır!.Islıktan başka söyleyeceği olmayan bir zihniyete bir ıslıkta Öztürk Beyden gelmiştir!.Hem de ne ıslık? Çaldığında sürüyü ürkütecek cinsten!.
Dedik ya, CHP’nin bir ideolojisi yok diye!.Çünkü farklı sesler adına ne derseniz var!.Diyeceksiniz ki, farklı sesler demokrasinin gereğidir” diye!.Evet öyledir ama, bunlardakinin ses olduğunu kim söyleyebilir ki?
Muharrem İnceden tutun, Gürsel Erol’a kadar daha sayacağımız niceleri var!.En son seste Öztürk efendiden gelince işin rengi iyice netleşti!.
Üstelik bu beyefendilerin derdi varsa yoksa Genel Başkanları Kılıçdaroğlu!.Kongre ile düşüremiyorlar ve geriye ne kalıyor?
Çete mantığı!.
Bu mantık CHP’nin içinde habis ura dönmüş durumda!.
Bunlar Aleviciler, Ulusalcılar, Türkçüler,Kemalistler,bir de tuzu kurucu sahil tatilcileridir!.
Hal böyle olunca buradan partiye ait bir ideoloji çıkaramazsınız ve ancak her seçim dönemi bir Ekmelettin ve Mansur Yavaş çıkarırsınız!.
Çünkü kendinize ait bir şeyiniz yoksa komşuya gidersiniz!.
Hal, komşunun insafına kalınca da sana vereceği malzemenin sağlam olmasını bekleme!.
Kısacası CHP’de herkes, her şey var ama, bir tek Kemal Kılıçdaroğlu yok!..