DAHA NELER GÖRECEĞİZ "Öğrenmenin yaşı yoktur" sözünün en geçerli karşılığı sanırım en çokta bizim ülke insanımız için söylenmiştir!. Örneğin bu yaşa kadar "Kayyım" denilen bir garabet kavramı, ne zamanki seçimle gelen kimi Belediye Başkanlarının ve hoşa gitmeyen diğer kurum temsilcilerinin yerinden edilip oralara atamalar yapılınca öğrendik!.

DAHA NELER GÖRECEĞİZ
"Öğrenmenin yaşı yoktur" sözünün en geçerli karşılığı sanırım en çokta bizim ülke insanımız için söylenmiştir!. Örneğin bu yaşa kadar "Kayyım" denilen bir garabet kavramı, ne zamanki seçimle gelen kimi Belediye Başkanlarının ve hoşa gitmeyen diğer kurum temsilcilerinin yerinden edilip oralara atamalar yapılınca öğrendik!.Atanan bu kişilerin ünvanı da "Kayyım!"
Şimdi biri bana sorsa " Sence Kayım nerelere atanır?" gibi alakalı bir soruya, sanırım hiç bir zaman aklıma gelmeyecek "Genelev" seçeneği olmazdı!.
Duyduk ki, iki Geneleve Kayyım atanmış!.
Ne yalan söyleyim, ben artık ülkede Genelev falan olmadığına inanıyordum!.Çünkü günümüzde cinsellik öyle hale getirildi ki, en rahat ulaşılır arzu haline geldi!.Artık Genelev falan yok diye düşünürken, haber sitelerine "Kayyım" atanan Genelev haberi düştü!.
Dünyayı bir kez daha şaşırttık, iyi mi?
Artık ötesi yok!.Geneleve Kayyım atamak!.
Peki neden Kayyım da, varsa bir suç oraya kilidi vurup, kapatmamak?..
Neyse bu sorunun yanıtını oraya Kayım atayanlar daha iyi bilir!.
Karadenizliye sormuşlar:
-Yahu siz de hamsinin kaç çeşit yemeği yapılır?
Dursun: " Bir, hamsi tatlisu" deyip sıralamaya devam edecekken, soruyu soran " Tamam kardeş anlaşıldı, söylemene gerek yok!"
Evet..
Kayyumlar sayesinde Genelevlerin hala faaliyette olduklarını öğrendik!.
E, artık buralara da Kayyım atandıysa, ötesini sormaya gerek yok!.