HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZSIN Ortadoğu ve İslam ülkeleri Amerika’nın antrenman alanlarıdır! Çünkü hepsi bir şekilde onlara göbekten bağlı ve onların çorbasıyla yaşam bulmuşlardır! Az buçuk mızıkçılık yapan İran’a, dün onların Özel Kuvetler Komutanı Süleymani’yi havadan füze ile vurarak gereken mesajı verdi! Bunun açılımını İran iyi biliyor ve vereceği hiç bir karşılık da yoktur! Buna ne güçleri, ne de teknolojileri var! Peki ne yapacaklar? Her Ortadoğulu gibi sadece bağırıp çağıracaklardır, Cuma hutbelerinin ardından da Tahran sokaklarında Amerikan bayrağı yakıp, Trump’un portrelerine tokat atıp duracaklardır! Bu da Amerika’nın çok alışık olduğu ve tınmadığı bir durumdur! Saddam da benzerini yapmıştı! Adamı öyle pohpohladılar ki, herkes dünyayı zapt edeceğini sandı! Amerika lazer teknolojisi ile ona mesaj yollarken O, bizim değirmen oluklarına benzeyen bir boru ile poz verip, Amerika’yı ürkütmeye çalışıyordu! Adına da “ cehennem topu” demişti! Sonrası malum, hepiniz bilirsiniz tekrara gerek yok! İki yüz milyonluk İslam alemi İsrail üzerinden kendi cahillerini avutup dururlar ve her gün haritadan silerler! Oysa donlarını yıkadıkları deterjandan tutun da, salçalık domatesin tohumuna kadar hepsi İsrail’indir! Allah korusun bunlar bir gün haritadan İsrail’i silerlerse kıçlarında ki donu ne ile temizleyecekler diye hep merak etmişimdir! İşin ilginç tanı bu İslam ülkelerinin biri birine düşman olması ve yine biri birlerini boğazlamasınlar diye Amerika’nın araya girdiğidir! İşte o Amerika olmasaydı şimdi kellemiz Işid’in elinde sırıtıp duruyordu! Ya Libya? Kaddafi hazin bir sonla gitti! Eski kankası ve sonraki düşmanı Hafter Amerika desteği ile ülkeyi ele geçirmek istiyor! Hafter sürgün yıllarında CİA’ nın kucağındaydı ve şimdi bu diyeti ödemeye çalışıyor! Kısacası. .

 

 

HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZSIN
Ortadoğu ve İslam ülkeleri Amerika’nın antrenman alanlarıdır! Çünkü hepsi bir şekilde onlara göbekten bağlı ve onların çorbasıyla yaşam bulmuşlardır!
Az buçuk mızıkçılık yapan İran’a, dün onların Özel Kuvetler Komutanı Süleymani’yi havadan füze ile vurarak gereken mesajı verdi!
Bunun açılımını İran iyi biliyor ve vereceği hiç bir karşılık da yoktur!
Buna ne güçleri, ne de teknolojileri var!
Peki ne yapacaklar?
Her Ortadoğulu gibi sadece bağırıp çağıracaklardır, Cuma hutbelerinin ardından da Tahran sokaklarında Amerikan bayrağı yakıp, Trump’un portrelerine tokat atıp duracaklardır! Bu da Amerika’nın çok alışık olduğu ve tınmadığı bir durumdur!
Saddam da benzerini yapmıştı! Adamı öyle pohpohladılar ki, herkes dünyayı zapt edeceğini sandı! Amerika lazer teknolojisi ile ona mesaj yollarken O, bizim değirmen oluklarına benzeyen bir boru ile poz verip, Amerika’yı ürkütmeye çalışıyordu! Adına da “ cehennem topu” demişti!
Sonrası malum, hepiniz bilirsiniz tekrara gerek yok!
İki yüz milyonluk İslam alemi İsrail üzerinden kendi cahillerini avutup dururlar ve her gün haritadan silerler!
Oysa donlarını yıkadıkları deterjandan tutun da, salçalık domatesin tohumuna kadar hepsi İsrail’indir!
Allah korusun bunlar bir gün haritadan İsrail’i silerlerse kıçlarında ki donu ne ile temizleyecekler diye hep merak etmişimdir!
İşin ilginç tanı bu İslam ülkelerinin biri birine düşman olması ve yine biri birlerini boğazlamasınlar diye Amerika’nın araya girdiğidir! İşte o Amerika olmasaydı şimdi kellemiz Işid’in elinde sırıtıp duruyordu!
Ya Libya?
Kaddafi hazin bir sonla gitti!
Eski kankası ve sonraki düşmanı Hafter Amerika desteği ile ülkeyi ele geçirmek istiyor!
Hafter sürgün yıllarında CİA’ nın kucağındaydı ve şimdi bu diyeti ödemeye çalışıyor!
Kısacası...
Daha öncede yazmıştım, dünya yeni bir sürece girdi!
Savaş ve yok etme!
Zaman akıllı olma zamanı!