Ankara Büyükşehir adayı Özhaseki “ Sol yetmişbeş yıldır bu ülkeye bir tek çivi çakmadı” diyor! Çoğunuz kızdı ama söyledikleri son derece doğru! Tabi yetmiş beş yıldır bu ülkede sol iktidar oldu mu? diye sormak gibi bir hakkınız var! Yanıtı ne olur bilemem! Ancak olası yanıt “ Kardeşim oldunuz da, biz mi bırakmadık” gibi konu ile son derece alakalı bir yanıt almanız olasıdır! Çünkü bunlara lafla baş etmek mümkün değildir! Söylediklerinin bir karşılığı olduğunu çok iyi biliyorlar! Bu söylenenlere inanan çok büyük bir kitle yarattılar ve o kitle, bunlar ne derse desin, doğru bulmakla kalmıyor ve bir de savunmasını yapıyor! Ekmeğin karneye bağlandığı yıllar üzerinden İsmet İnönüyü bu güne taşımak gibi bir becerileri var bunların. “İsmet paşa asker kaçağıdır” diyenler de alkış almıştı! “Yetmiş beş yıldır bu ülkeye bir çivi çakmayan” solcuları ahaliye şikayet eden de aynı alkışı alıyor! Demek ki, hala yüz yıl önce olduğumuz yerdeyiz ve algılarımızda zerre değişiklik yok! Bu ülkede her darbe sonrası biçilen sol olmuştur! Amerika’ya karşı çıkan solu, altıncı filoya yönünü dönüp namaz kılanlar dar ağacına göndermiştir! NATO denilen yapının bir de “Gladyosu” vardır ve üye ülkelerde her zaman derin faaliyetleri olmuştur.

 

 

 

Ankara Büyükşehir adayı Özhaseki “ Sol yetmişbeş yıldır bu ülkeye bir tek çivi çakmadı” diyor! Çoğunuz kızdı ama söyledikleri son derece doğru! Tabi yetmiş beş yıldır bu ülkede sol iktidar oldu mu? diye sormak gibi bir hakkınız var! Yanıtı ne olur bilemem! Ancak olası yanıt “ Kardeşim oldunuz da, biz mi bırakmadık” gibi konu ile son derece alakalı bir yanıt almanız olasıdır!

Çünkü bunlara lafla baş etmek mümkün değildir! Söylediklerinin bir karşılığı olduğunu çok iyi biliyorlar! Bu söylenenlere inanan çok büyük bir kitle yarattılar ve o kitle, bunlar ne derse desin, doğru bulmakla kalmıyor ve bir de savunmasını yapıyor! Ekmeğin karneye bağlandığı yıllar üzerinden İsmet İnönüyü bu güne taşımak gibi bir becerileri var bunların. “İsmet paşa asker kaçağıdır” diyenler de alkış almıştı!

“Yetmiş beş yıldır bu ülkeye bir çivi çakmayan” solcuları ahaliye şikayet eden de aynı alkışı alıyor! Demek ki, hala yüz yıl önce olduğumuz yerdeyiz ve algılarımızda zerre değişiklik yok! Bu ülkede her darbe sonrası biçilen sol olmuştur! Amerika’ya karşı çıkan solu, altıncı filoya yönünü dönüp namaz kılanlar dar ağacına göndermiştir!

NATO denilen yapının bir de “Gladyosu” vardır ve üye ülkelerde her zaman derin faaliyetleri olmuştur. Bu faaliyetlerin birinci önceliği solu ezmektir! Dikkat edin FETÖ kalkışması yine bu derin yapının bir denemesidir! Akabinde ne oldu? Sol ve demokrat kesimden binlerce insan ihraç edilip, ekmeğinden oldu! Belki de dindar kesimin vicdanını rahatlatmak için bir sol kıyıma baş vuruldu!

Umarım sahiplerinin vicdanı rahattır! Şimdi çıkmış “ Sol bir çivi dahi çakmadı” diyor! Siz her darbe ve iktidar sonrası Amerikancı derinlerin ilk hedef olarak gördükleri solun bu ülkede bu güne kadar iktidar olmadığını bilmiyor musunuz? Biliyorsunuz ama sizin deyiminizle fıtratınız böyle!

Yalan söyle! İftira at! Karala! Ne de olsa inandırılmış milyonlar var! Devam edin! Mesela çıkın deyin ki “ Bu solcular var ya, bu solcular; domatesi biberi ne hale getirdiler” diye!

Sonra çıkın sebze ve meyve fiyatlarına çomak sokmaktan ne kadar solcu varsa tutuklayın! Şunun şurasında yaza ne kaldı? Düşünce fiyatlar, solcuları idam etmek gibi bir haklılığınız ortaya çıkar!

Daha öncede yazmıştım “Biz hangi ağır günahı işledik ki, böylesi güzel bir coğrafyada şeytan azabı çekiyoruz!”