VARSA YANLIŞIM DÜZELTİN Günlerdir Amerika’ya gidip gitmeyeceğimiz konusu çok yüksek algılı medyamızın, çok bilmişlerince uzun uzun anlatıldı ve sonuçta anladık ki yüksek ali menfaatlerimiz gereğince gitmemiz gerekiyor! Gittik! Ben şimdi nasıl karşılandık, Trump bir gazeteciyi ince ayarla nasıl boşa çıkardı gibi gereksizliklere girmeyeceğim! Benim gibi bir lafı en az on tekrardan sonra anlayan biri dahi anladı ki Amerika bizi şu S-400 ler konusunda iyice hırpalayacak ve sonuçta parasını verdiğimiz o uçaklar ve mühimmatı hangarlarımız da çürüyecek! Sonra Amerika’dan yeniden silah almanın kutsal zorunluluğu gereği varımızı yoğumuzu götürüp önlerine koyup, son hız askeri harcamalara devam edeceğiz! Sonra Putin dişini gösterecek ve onu şu an kahraman ve dost ilan eden medyamız, anın da onu hain ilan edecek ve zaten “ Ayıdan post, Rus’tan dost olmaz” diyecek! Aslında Putin bunların hepsini biliyor, biliyordu! Ama fırsat bu fırsat diyerek bize dünyanın malını sattı ve bütçesine hatırı sayılır katkı yaptı! Paralarımız bu gereksizliklere giderken, ülke son günlerde toplu intihar iklimine sürüklendi! Bu satırları yazarken İstanbul Bakırköy’de yeni bir haber düştü! Yine bir aile ve çocukları ile ölüm! Umarım intihar falan değildir! Peki bu milyarlarca dolar askeri harcamayı niçin, kime karşı yapıyoruz? Kim, bizimle niye savaşacak? Komşularımızdan böyle bir tehdit mi var? Hepsi yağmalanmış ve canının derdine düşmüş! Evet! Ben böyle görüyorum, varsa yanlışım düzeltin. .

 

 

 

 

VARSA YANLIŞIM DÜZELTİN
Günlerdir Amerika’ya gidip gitmeyeceğimiz konusu çok yüksek algılı medyamızın, çok bilmişlerince uzun uzun anlatıldı ve sonuçta anladık ki yüksek ali menfaatlerimiz gereğince gitmemiz gerekiyor!
Gittik!
Ben şimdi nasıl karşılandık, Trump bir gazeteciyi ince ayarla nasıl boşa çıkardı gibi gereksizliklere girmeyeceğim!
Benim gibi bir lafı en az on tekrardan sonra anlayan biri dahi anladı ki Amerika bizi şu S-400 ler konusunda iyice hırpalayacak ve sonuçta parasını verdiğimiz o uçaklar ve mühimmatı hangarlarımız da çürüyecek!
Sonra Amerika’dan yeniden silah almanın kutsal zorunluluğu gereği varımızı yoğumuzu götürüp önlerine koyup, son hız askeri harcamalara devam edeceğiz!
Sonra Putin dişini gösterecek ve onu şu an kahraman ve dost ilan eden medyamız, anın da onu hain ilan edecek ve zaten “ Ayıdan post, Rus’tan dost olmaz” diyecek!
Aslında Putin bunların hepsini biliyor, biliyordu!
Ama fırsat bu fırsat diyerek bize dünyanın malını sattı ve bütçesine hatırı sayılır katkı yaptı!
Paralarımız bu gereksizliklere giderken, ülke son günlerde toplu intihar iklimine sürüklendi!
Bu satırları yazarken İstanbul Bakırköy’de yeni bir haber düştü! Yine bir aile ve çocukları ile ölüm! Umarım intihar falan değildir!
Peki bu milyarlarca dolar askeri harcamayı niçin, kime karşı yapıyoruz?
Kim, bizimle niye savaşacak? Komşularımızdan böyle bir tehdit mi var?
Hepsi yağmalanmış ve canının derdine düşmüş!
Evet!
Ben böyle görüyorum, varsa yanlışım düzeltin.