ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Handan Coşkun bugünkü #dersimköygünlüğü; "Ahhh c'anım Mori'm. Bu satırları daha önce yazamadım. Elim gitmedi, yüreğim kaldırmadı, gözyaşlarım izin vermedi." 

Ahhh c'anım Mori'm. Bu satırları daha önce yazamadım. Elim gitmedi, yüreğim kaldırmadı, gözyaşlarım izin vermedi.

Doğduğum gündü, öldü. Bir milyon kere şu b*ktan hayata doğduğum için sitemim olmuştur. Ama bu sefer farklı. Doğumumu kutlarken eş dost, ben diyemedim onlara öldüğümü. Boğazımda bir yumruk, nefes alamıyorum diyemedim.

Ne köye gelen veteriner hekimler ne şehirdeki hayvan dostlarının verdiği ilaçlar çare olamadı derdine. Son saatine kadar dermanı tükenmişken bile gözlerinin beni aramasını, peşimden sürüklenerek gelişini unutmam.

Bir en zor dönemimde yanımda olan dostlarımı, bir de Mori'nin dostluğunu unutmam. Unutmadigim birşey daha var. Hayatı boyunca bir çiçeği koklamamiş, bir hayvanın kafasını oksamamis, insan sevgisinden de yoksun insan denilen mâhlukatı. Havayı kirlettikleri, atmosferi işgal ettikleri için üzgünüm.

Ahhhhh Mori'm benim güzel köpeğim. Yol arkadaşlığın için binlerce teşekkür ederim. Sadakatin, vefan için müteşekkirim. Seni yaşatamadigim için bağışla!

ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ

ÖTEKİ TV Youtube kanalında ülkenin sıcak gündemini ötekilerin sesinden ekrana taşıyoruz.

ÖTEKİ TV Resmi Web Sitesi ► https://www.otekileringundemi.com/

ÖTEKİ TV Sosyal Medya Hesapları:

Twitter ► https://twitter.com/OtekilerinG

Facebook ►https://www.facebook.com/otekileringundemii

Instagram ► https://www.instagram.com/otekilerin_gundemi/

YouTube►https://www.youtube.com/channel/UCmKlsa826_a9G30R7r884Xw

Sizler de kanalımıza abone olabilir ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi