HABER MERKEZİ -  Zonguldak’ta 60 yaşındaki Hanife Bayhan şüpheli şekilde “yüksekten düşerek” yaşamını yitirdi. Bursa’da ise Saniye V.,oğlu ile tartıştıktan sonra şüpheli şekilde düşerek ağır yaralandı. 

Kadın katliamlarının yanı sıra şüpheli ölümlerde ciddi bir artış var. Şüpheli ölümler aydınlatılmadığı gibi sonrasında bir çok şüpheli ölümün katliam olduğu ortaya çıkıyor. Öte yandan failler öğrendikleri yöntemlerle bu durumu sistematikleştiriyor. Şüpheli şekilde “yüksekten düşme” vakası iki kentte yaşandı.

Bursa 

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Saniye V. ile oğlu G.V’nin “tartıştığı” haberi üzerine polis ekipleri belirtilen adrese gitti. 

Polis, Saniye V.'yi yolda yaralı buldu.

Terastan düştüğü iddia edilen Saniye, hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında annesiyle tartıştığı belirtilen şüpheli G.V., ise gözaltına alındı. 

Zonguldak 

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda Hanife Bayhan isimli kadın 4'üncü kattaki evinin balkonundan şüpheli şekilde “yere düştü”. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Hanife’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan incelemenin ardından Hanife’nin cenazesi Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi. 

( Kaynak: JINNEWS )

Editör: Haber Merkezi