KADININ ÇIĞLIĞININ GERÇEKLEŞEN HAYALÌNÌN ÌLK AYAĞI BEN VE YÜKSEKOVALI GÜZEL,BÌR O KADARDA CESUR OLAN ECRÌNSU ERÌŞMÌŞ'ÌN BULUŞMASI Ah be çocuk gözlerindeki sevgiyi umudu ve gerçekleşen hayalinin huzur ve temessümünün tarifini yapmak kalemin kifayetsiz kaldığı an o andı desem. Eminol ki bende senin kadar mutlu ve heyecanlıydım.

KADININ ÇIĞLIĞININ GERÇEKLEŞEN HAYALÌNÌN ÌLK AYAĞI
BEN VE YÜKSEKOVALI GÜZEL,BÌR O KADARDA CESUR OLAN ECRÌNSU ERÌŞMÌŞ'ÌN BULUŞMASI
Ah be çocuk gözlerindeki sevgiyi umudu ve gerçekleşen hayalinin huzur ve temessümünün tarifini yapmak kalemin kifayetsiz kaldığı an o andı desem. Eminol ki bende senin kadar mutlu ve heyecanlıydım.
Bir çocuğun hayali olmak bence yakaladığım aşkların en güzeliydi bugün yaşadığım birkaç saat. Ìstanbul'dan kalkıp geldiğin Van'da hayalin olan beni bulman, benim kalem hayatımın en güzel anısı ve hatırası olacak. Hele ki kendi dünyanda çok iyi bir araştırmacı, kitap okuyan iyi bir okuyucu ve yazarlık hayali olan ay parçası kadar güzel bir çocuk karşımda ve seni anlatmak hem zor hemde gurur verici. O küçük cüssen ama kocaman büyük olan kalbinle kendi hayalinle beraber benimde hayalimi gerçekleştirdin. "BÌR SEVDA ÌKÌ YÜREK" kitabımın Yüksekovada ki 10 haziran 2019 tarihindeki imza günümde en büyük hayalim doğduğum Gever'ime ve Hakkari ilimle, ilçemin kızlarına, kadınlarına çocuklarına ve gençlerine kadının Çığlı olarak ses olup, örnek olup ve onlarla yol arkadaşlığı yani kalemdaş olmaktı. Sevgili ECRÌNSU senin ilerde yazar olmak istediğini öğrendim buda hedefime bir adım yaklaştığımı gösteriyor. Ìsteğimi kırmayıp sitesinin köşesinide yazdığım ÖTEKILERIN GÜNDEMÌ sitesinde seninde çocuk kalemi olarak yazman adına öneride bulunacağım dediğimde kendine olan özgüveninle evet deme cesaretin için seni takdir ve tebrik ediyorum. Umarım sen ve senin gibi çocuk yaşta çok Yüksekovalı yazar ve kalemdaşım olur. Seni tanımakla gurur ve onur duyuyorum. Burdan senin gibi azimli cesur ve yüreği güzel aydın bir evlat yetiştirdiği için anneni ve babanı tebrik ediyor bir dost olarak kendi adıma seni bana kazandırdıkları için ayrıca teşekkür ediyorum onlara.
Küçük dostum ve cesur güzel yürekli ECRÌNSU' yum sana çok ama çok teşekkür ediyorum dostluğumuzun kadim olmasını diliyorum. Sevgilerimle????❤?