HDP İKTİDAR BEKASININ EN BÜYÜK KORKUSUDUR  !

İKTİDAR BEKASININ KORKUSU HDP 

Türkiyede üzerinde en çok hesap oynanan parti HDP 'dir.
acaba niye.
Öyle tek cepheden saldırı değil irili ufaklı her renk ve cephelerden kimi toplarlarsa onlara göre bilgi ve algı kirliliği yaratmak kardır.
Tıpkı Doğu Perinçekten 'Altan Tana kadar 'yine tabanda umduğunu bulmayan HDP mücadele geleneğinin verdiği bedellere saygısı ve algı zayıflığı olanların da bu HDP 'ye karşı koroya katıldığını görüyoruz.
Bunlar özelikle son on yılda belediye başkanlığı 'milletvekilliği için partiye gelip umduğunu bulamayanlar patır patır dökülüp sistem partilerine koşup medet umuyorlar.
Hani Türkiye de Başbakanlık yapmış Davutoğluna'içişleri bakanlığı yapmış Meral Akşenere kadar bunlar Türkiye'nin eski eline kan bulaşmış siyasetçilerdir.
Bunlardan medet beklemek beyhudedir.
Bunlardan medet bekleyenlere bir misal vermek belki acı olur .
 Birgün iki arkadaş bir tanıdığın daveti üzerine mekanında oturduk o arada komşusu genç bir kadın da gelmiş salata yaparken ona yardım ediyordu ,aramızda iki metre mesafe yoktu.
Baktık bir anda kadın o tanıdığa dedi ki -O çocuğu yeni bir şey söyle dedi.
Hep aynı teraneyi çalıyorsun.
Biz duyduğumuz bu söz karşısında arkadaşın hiç ses çıkarmamasına şok olmuştuk.
Şimdi bu eski kokulu yeni isimli partilerden medet uyan Kürt şahıslarda köksüz kalitesiz olur 'ancak pek muhatap da almamak lazım.
Neyse HDP 'ye karşı topyekun geçilen saldırı bence HDP 'yi daha dinamikleştirir.HDP'nin temeli öyle tozdan topraktan değil çelikten sarsılmaz granitten bir kaledir.Denizin güçlü dalgaları çöplerin tümünü kıyıya atar deniz güç ve maviliğinden hiçbir şey kaybetmez.
HDP halkımızın değerlerinin açtığı bir gül bahçesidir .Hiçbir güç şu otuz yıllık demokratik siyaset sürecinde baskıların faili meçhul cinayetlerin ve onbinlerce tutuklanmaların bu mücadeleyi durduramadığı gibi bu son hesapların da para etmeyeceği ve doların düşmesine etki yapmayacağı bir gerçektir.

Editör: Haber Merkezi