DİYARBAKIR ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Usta Şair ve Yazar Ahmet Telli, 16 Ekim Cumartesi  Günü saat 17.00’da Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinin Suriçi Taş Mahal Cafede Şiir Dinletisi ve İmza Günü’nde sevenleriyle buluştu.

Şair Ahmet Telli, Amasra Taşkömürü İşletmesi’nde meydana gelen patlamaya ilişkin "Sermayenin kalbi olmadığı için kalp olmayan yerde hüzün olmuyor" diyen Telli; " Sevgili arkadaşlar taş Mahalda, bu güzel mekanda, umarım birlikte anılar edinmenin güzeliğini yaşayacağız. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Aslında şu gün, şu dakkikada, dünden buyana, Bartın'deki emekçilerin kalbinden sözetmek isterim ama istemiyorum, çünkü hergün göcük aslında bir kez daha yüreğimizin göcüklerini hatırlatıyor bize. Yüreğimiz göcüyor ama sermayenin kalbi olmadığı için kalp olmayan yerde hüzün olmuyor deme ki, sermayanin kazanç hırzı yüzünden yine bir çok insan çocuklarını yetim bırakarak, eşlerini dul bırakarak göçtü. Onlara sevgi ve saygıyla sözlerime başlamak istedim" dedi.

Şair Ahmet Telli,Şiir dinletisinden sonra kitaplarını okurlarına imzaladı. 

Merhaba sevgili okur; dünden bugüne, bugünden yarına; emeğiniz, dayanışmanız ve duyarlığınız için bir kez daha teşekkür ederiz Ötekilerin Gündemi dezavantajlı grupların sesi oluyor. Diyarbakır'da faaliyet gösteren gazete sesi ulusal medyada duyulmayan kesimlerin haberlerini yaygınlaştırıyor. Sizler de kanalımıza abone olabilir, Sosyal Medya Hesaplarımızı takip edebilirsiniz ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz..

Sosyal Medya Hesapları:

WEP ► https://www.otekileringundemi.com/

Twitter ► https://twitter.com/OtekilerinG

Facebook ► https://www.facebook.com/OtekilerinG/

Instagram ► https://www.instagram.com/otekilerin_...

YouTube► https://tinyurl.com/2kjpj5w8

Linkedin► https://www.linkedin.com/feed/

E. posta ► [email protected] [email protected]

Editör: Haber Merkezi