ANKARA- Kadın Savunma Ağı şüpheli şekilde yaşamını yitiren Ceren Ünal’ı anarak, yaptığı resimleri sergiledi.

Ankara Kadın Savunma Ağı, 17 Eylül’de evinde şüpheli şekilde yaşamını yitiren Ceren Ünal için Mor Mekan’da anma gerçekleştirerek, çizdiği resimlerini de sergiledi. Resim sergisine Ceren’in ailesi ve çok sayıda kadın savunma ağı üyeleri katıldı.

Ceren’in sevdiği şarkıların da çalındığı sergide, ayrıca Ceren’in bulunduğu fotoğrafa, “Ceren Ünal  15 Ocak 1996 yılında Kırıkkale'de doğdu.  Lise öğrenimini Denizli Kız Meslek Lisesinde sürdürdü. Sanata olan ilgisi hiç bitmeyen Ceren, üniversite seçimini Uşak üniversitesi güzel sanatlar fakültesinden yana kullandı. Bu hayata ona en çok mutlu eden şeyin resim yapmak olduğunu söyleyen Ceren, 17 Eylül 2021 günü aramızdan ayrıldı.  Şüpheli ölümünün ardından kendisinin çok istediği bu sergi onun anısını yaşatmak için Kadın Savunma Ağı Mor Mekan Derneği tarafından düzenleniliyor” denildi. 

'Ceren mücadelemizde olacak'

Anmada kısa bir konuşma Kadın Savunma Ağı üyesi Namigar Uçar, Ceren'in anısına resim sergisi yaptıklarını belirtti.  Namigar, "Üzüntümüzü paylaşırken aynı zamanda  umutluyuz da. Ceren'i mücadelemizde büyüteceğiz. Alanlarda yan yana olmasak da Ceren yanımızda olacak" dedi. 

Resimler bir hafta boyunca Mor Mekan’da sergilenmeye devam edilecek. 

(JINNEWS)

Editör: Haber Merkezi