ADANA- ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ: Ceyhan Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadınlar matinesi düzenliyor.

    Kadın dayanışmasına katkı sağlamak, birlikte eğlenebilmek ve Ceyhanlı kadınları ortak paydada buluşturmak için Ceyhan Belediyesi, Devlet Bahçeli Tesisleri’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınlar matinesi organize edecek.

    8 Mart 2022 Salı günü Saat: 13.00 ‘de başlayacak etkinliğe tüm Ceyhanlı kadınları davet eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem davetinde şunları söyledi:

“Dünya Kadınlar Günü, Birleşmiş Milletler tarafından bu şekilde tanımlanmış olarak her yıl 8 Mart'ta kutlanan uluslararası bir gündür. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır. Dünya Kadınlar Günü, kadın hakları hareketinde bir odak noktasıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle toplumumuzun mihenk taşları, kıymetli analarımız, bacılarımız, kardeşlerimizi, pandemi şartlarının da fazlaca  yorduğu şu günlerde düzenleyeceğimiz kadınlar matinesine davet ediyorum. Birlikte eğlenip birlikte sohbet edeceğimiz bu özel günde tüm kadın kardeşlerimi bir kadın belediye başkanı olarak Devlet Bahçeli Tesislerindeki programımıza bekliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi