Eyvah! İç İşleri Bakanı Kıyafet Yırtıyor! İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, EKREM İmamoğluna ; “Başka işlerle meşgul olursan PEJMÜRDE ederiz” tehdidinde bulunuş. Eyvah! İç İşleri Bakanı kıyafet yırtıyor! Peki, yanBAKAN Bakan, işini iyi yapan KHK’lilere birer ceket alarak göreve iade ediyoru mu ? Acaba! Ormanlarımız yanıyor, belli ki yeteri kadar tedbir alınamamış.

 

 

 

Eyvah! İç İşleri Bakanı Kıyafet Yırtıyor!

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, EKREM İmamoğluna ; “Başka işlerle meşgul olursan PEJMÜRDE ederiz” tehdidinde bulunuş.

Eyvah! İç İşleri Bakanı kıyafet yırtıyor!

Peki, yanBAKAN Bakan, işini iyi yapan KHK’lilere birer ceket alarak göreve iade ediyoru mu ? Acaba!

Ormanlarımız yanıyor, belli ki yeteri kadar tedbir alınamamış. O zaman Orman Bakanını, İç İşleri Bakanımız PEJMÜRDE eylesin!

Her gün onlarca kadın katlediliyor. Demektir ki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız yeterince görevini doğru yapmıyor. İç İşleri Bakanımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanını PEJMÜRDE eylesin!

Üç milyon kamu çalışanını ve iki milyon kamu emeklisini ilgilendiren 2020-2021 yıllarına ilişkin TİS sürecini yönetemeyen MEMUR SEN Yönetim Kurulu Üyelerini, İç İşleri Bakanımız PEJMÜRDE eylesin!

İşsizlik, yoksulluk almış başını gidiyor ve iktidar çözüm bulmaktan aciziyet içindedir. İç İşleri Bakanımız AKP ve MHP iktidarını PEJMÜRDE eylesin!

İç İşleri Bakanımız görevini tam ve doğru yaptığında tekstil sektörü ve tekstilciler PEJMÜRDE olmaktan kurtulur!

Adli yıl açılışı 2 Eylül 2019 tarihinde TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’nun katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapıldı. İç İşleri Bakanımızın PEJMÜRDE anlayışına göre, böyle bir törene ihtiyaç var mıydı? Törene ihtiyaç yoksa İç İşleri Bakanımız, TBB Başkanı Metin FEYZİOĞLU’nu PEJMÜRDE eylesin!

Rusya’da alınan S-400 füzelerinin ülkemize getirilmesine ABD Başkanı Donald Trump götüremesiniz tehdidinden bulunmuştu. Sayın Bakan buyurun Donald Trump’u PEJMÜRDE eyle!

Suruç’da, Ceylanpınar’da, Diyarbakır’da, Ankara’da, Ankara’da, Ankara’da, Gaziantep’te, İstanbul’da, İzmir’de Kayseri’de ve daha bir çok yerde patlayan bombalarla ölen yüzlerce yurttaşımızın can güvenliğini koruyamayan 1. derecedeki sorumluları, İşleri Bakanımız PEJMÜRDE eylesin!

Doların yükselişi ülkemizin fakirleşmesine neden oluyor. İç İşleri Bakanımız Doların yükselişini durduramayanları acilen PEJMÜRDE eylesin!

Yargı bağımsızlığını yetirmiştir. Adalet Bakanı Terazi işlerine iyi bakamıyor. Terazi işlerine iyi bakamayan Bakanı, İç İşleri Bakanı PEJMÜRDE eylesin!

İç İşleri Bakanımıza bir şikayetimi iletiyorum. OHAL ve KHK’ler canımızı çok yaktı. Gücün yeriyorsa OHAL’li ve KHK’leri de PEJMÜRDE eyle!

Hukuk işlesin. Kıyafetleriniz yırtılmasın.
Sevgi ile kalın.