ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ/ KOCAELİ- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran çalışmalarına daha gün doğmadan işçi durağından başladı.

Pazar günü bağımsız başkan adaylığını Emek Partisi Genel Başkanı Selma Gürkanın da katıldığı açıklamayla duyuran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran İşçi ve emekçilerin adayıyız dediği işçi duraklarındaydı. Emek Partisi İl Başkanı Arzu Erkan ve Emek Gençliği üyeleriyle İzmit Bekirdere işçi duraklarında işçilerle buluşan Başaran işçilerin seçeneksiz olmadığını ifade etti.








 

SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Kadın işçilerle uzun uzun konuşan Başaran kadınların adayı olduğunu da söyledi. Kimse sözünü tutmuyor diyen bir işçiyle sohbet eden Başaran Biz diğerleri gibi değiliz biz sermayenin adayı değiliz. Dedik ki Seçeneksiz değiliz bu kent bizim ve biz yöneteceğiz. Sözünü tutmayan onlar biz belediyeleri sizlerle birlikte el ele yöneteceğiz dedi. İşçilere vardiyalarında kolaylıklar dileyen Başaran Ben işçilerin ve emekçilerin adayıyım diye konuştu.





Editör: Haber Merkezi