HABER MERKEZİ – Tunç Şahin’in yazıp yönettiği, Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ı bir araya getiren ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’ filminden ilk fragman yayımlandı.


BluTV’nin bugüne kadar izleyicilerine sunduğu en dikkat çekici orijinal yapımlardan biri olan antoloji dizisi 7Yüz, bu kez yeni hikayesiyle beyazperdede.

Dizinin yaratıcısı olan Tunç Şahin’in yazıp yönettiği İnsanlar İkiye Ayrılır, dün akşam 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde izleyici ile buluştu.

BluTV ile Bir Film’in yapımcılığını üstlendiği ilk sinema filmi olma özelliği taşıyan İnsanlar İkiye Ayrılır: Bir 7YÜZ Hikayesi’nin başrollerinde Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın yer alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda bu üç isme Başak Daşman, Erdem Akakçe, Nezaket Erden, Gökay Müftüoğlu ve Sabahattin Yakut eşlik ediyor.

Bankaların çeşitli sebeplerden peşine düş(e)medikleri borçları satın alıp, her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikayelerinin anlatıldığı film, “oldukça sert bir sistem eleştirisi” olarak tanımlanıyor.

Tunç Şahin’in ikinci uzun metrajlısı olan filmin önümüzdeki kış vizyona girmesi planlanıyor.

Ancak sinema salonlarının kapanmasına neden olan pandeminin etkileri hissedilmeye devam ettiği için filmin belirlenen bu tarihte vizyona girip giremeyeceği netlik kazanmış değil.

İnsanlar İkiye Ayrılır‘dan yayımlanan fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

( Kaynak: Gazete karınca )
Editör: Haber Merkezi