BİTLİS ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ HABER HAMZA ÖZKAN HDP Bitlis Milletvekili adayları Sevda Tabak Yamaç,  Atatürk, Beşminare, Gazibey, Hersan,  Hüsrevpaşa,

İnönü, Muştakbaba, Saray, 8 ağustos, Taş, Yükseliş, Şemsi Bitlis ve Zeydan  mahallelerinde halk ile bayramlaşırken, Mahmut Celalet Gaydalı Ahlat ve Adilcevaz ilçesinde ailelerle bayramlaştı. Tabak ve beraberindekiler mahallelerde ilgiyle  ve HDP bayraklarıyla karşılandı.Mahallelerde halkla bayramlaşan adaylar aynı zamanda seçim bildirgelerinin yer aldığı broşürler ile partilerinin Cumhurbaşkanı adayı Demirtaş'ın fotoğrafları dağıtıldı. Beşminar ve Şemsi Bitlis mahallesinde halka  HDP’nin bayram bildirilerini ve Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın olduğu fotoğrafları dağıtan  Tabak ve beraberindekiler, mahalle halkı tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.


Çaldığı kapılarda güler yüzle karşılanan Tabak, HDP’nin baraj sorununu halka anlattı.  Bu seçimin yokluk ve varlık savaşı olduğunu dile getiren Tabak, bu seçimde 16 yılık bir iktidarın biteceğinin sözünü vererek herkesi sandık başında gitmeye çağırdı.


Editör: Haber Merkezi