ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; Van Erciş Belediyesi Eş Başkanı Yıldız Çetin, Gözütok (Papişgin) mahallesinde halkla bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi. Çetin, mahallenin su sorunu bulunduğunu ve bunu çözeceklerini söyledi. Erciş Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Stratejik Planlama toplantıları kapsamında Gözütok Mahallesi sakinleriyle bir toplantı gerçekleştirildi.



Toplantıya Erciş Belediyesi Eş Başkan Yıldız Çetin, HDP Erciş İlçe Eş Başkanları Şakir Asıl, Hücret Kandemir, birim amirleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin, “Sizlere söz verdiğimiz gibi sadece seçim zamanlarında değil, her konuda siz değerli halkımızın kapısını çalacağız demiştik. Bugün buraya sizleri dinlemeye geldik.” dedi. Çetin,  “ Seçilmişler olarak sizleri hem seçim öncesi olduğu gibi yeniden ziyarete geldik hem de hazırlamakta olduğumuz stratejik planda yer almasını istediğiniz proje ve isteklerinizi dinlemek amacıyla bir araya geldik” diye konuştu.



Mahalle sakinleri de özellikle su sorunlarının bulunduğunu dile getirdi, diğer sorunlar da görevlilerce not edildi. Belediye Eş Başkanı Çetin, su sorunu hakkında bilgi sahibi olduklarını ve çözmek için öncelikli olarak harekete geçeceklerini ifade etti. Kaynak Nucevan
Editör: Haber Merkezi