ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 97’nci kuruluş yıl dönümünü 9 Eylül tarihinde Ankara’daki Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda kutlayacak.

CHP’nin 9 Eylül kuruluş yıldönümü etkinlikleri için Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi başkanlığında Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Onursal Adıgüzel, Parti Meclisi Üyeleri Gamze Taşcıer, Murat Emir ve Semra Dinçer ile Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı’dan oluşan çalışma grubu 9 Eylül kutlama programını netleştirmeye başladı. Edinilen bilgiye göre etkinlikler için pandemi nedeniyle açık hava olan mekanlar arasında yapılan değerlendirme sonucunda Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda etkinliklerin yapılmasına karar verildi.

SUNAY AKIN SAHNE ALACAK

9 Eylül Çarşamba akşamı gerçekleşecek kuruluş yıl dönümü etkinliğine CHP eski genel başkanları, CHP parti yöneticileri, eski ve yeni milletvekilleri ile CHP örgütlerinde görev alanlar davet edilecek. Pandemi nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyum gözetilirken, müzik dinletisi, Sunay Akın tek kişilik gösterisi ve 23 Nisan Resim, Şiir, Beste ödül töreni gerçekleşecek.

ŞİİR VE BESTE YARIŞMASINDA ÖDÜLLER DE SAHİPLERİNE VERİLECEK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi düzenlenecek etkinliğe ilişkin, “Kurtaran ve kuran partimiz 97 yaşında. Büyük bir coşku ve mutlulukla pandemi kuralları çerçevesinde bir kutlama programı hazırladık. Milli Egemenliğimizin 100. yılı şerefine düzenlemiş olduğumuz ve pandemi nedeniyle başvuru tarihini uzattığımız resim, şiir ve beste yarışmalarımızın ödülleri de 9 Eylül’de Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından sahiplerine verilecek” dedi.

Yarışmaya katılımın çok yoğun olduğunu belirten CHP’li İlgezdi, “Jüri değerlendirmesinde çok zorlandı, birbirinden değerli eserler arasında birinci, ikinci, üçüncü seçmek uzun saatlerini aldı. Bu ödüller dışında jürimiz tarafından birçok güzel eser içinde ayrıca mansiyon ödülleri takdir edildi. Partimizin 97’nci kuruluş yıl dönümündeki törende eserler de katılımcılarla ve halkımızla paylaşılacak” diye konuştu. ( Gazete Duvar)

Editör: Haber Merkezi