DİYARBAKIR ÖTEKİLERİN GÜNDEM 24 HAZİRAN  2018 SEÇİM GÜNDEMİ RÖPORTAJ HAMZA ÖZKAN-ARZELLA BEKTAŞ

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Diyarbakır 1. sıra Milletvekili adayı olan Mahmut çalışmaları devam etmektedir.


Cumhuriyet Halk Partisi, Diyarbakır 1. sıra Milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal, seçim çalışmalarına Diyarbakır’ın merkez. ilçe, belde, köy ve mahallerde ev ziyaretleri gerçekleştiren Usal, vatandaşların dertlerini dinleyip, seçimlerde desteklerini istedi.

 


Merhaba; • Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

"1980 Çermik doğumluyum. Mimarım, evli ve 4 çocuk babasıyım. En önemlisi Diyarbakır sevdalısı bir insanım. Herkesin hayatında mevcut duruma TAMAM dediği bir an vardır. İşte o an bu gündür. CHP baba ocağıdır, alternatifleri maceradan öte olmaz. Daha önce herhangi bir siyasi partiye üyeliğim olmamıştır. Geleceğimiz için CHP’deyim. Demokratik bir seçim ortamında her adayın eşit şartlarda yarışması ve seçmenleriyle buluşması en önemli haktır. 2018 seçimleri ülkemiz ve partimiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Hak, hukuk ve adalet için sayın Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında partimizin de mecliste çoğunluğu aldığı bir grup ile kimseyi ötekileştirmeden tüm Türkiye’yi kucaklayacağız. Artık TAMAM dememizin sebebi gitme zamanın gelmesidir. CHP’nin mevcut olan kutuplaşmayı engelleyip, 81 milyonu kucaklayacak ve refah içerinde yaşanacak müreffeh bir Türkiye için çalışacaktır. Korkanın vekili olmaz, tüm gücümüzle Diyarbakır’ı temsil edecek vekilleri Allahın izini ile meclise yollayacağız. CHP, Türkiye’nin teminatıdır. CHP; Kürt sorununu gizli kapılar arkasında değil, meclis çatısı altında siyasi rant beklentisi olmadan çözecektir.
CHP, kendini dünyadan soyutlayan mevcut hükümetin aksine, komşuları ile barışık bir politika izleyerek ülkemizin kalkınması için çalışacaktır. Uzlaşı kültürünü yaymak OHAL’i kaldırmak ve barış içinde yaşamak için, Millet için geliyoruz. Halkımızı CHP saflarında yanımızda görmek ve Allahın izni ile mecliste temsil etmek istiyoruz." dedi
Editör: Haber Merkezi