ANKARA-Ö-G; CHP Lideri Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündem dair konuşuyor.

Artı Gerçek'in haberine göre; Kılıçdaroğlu kürsüye gelmeden önce, LÖSEV tarafından ilan edilen "Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım" haftası nedeniyle kürsüye lösemi ile mücadele etmiş Batuhan katıldı.

Batuhan isimli genç hem CHP grubuna hem de ülkeye lösemi konusunda farkındalık çağrısı yaptı. LÖSANTE için ruhsat sorununun çözülmesini istedi.



Batuhan'ın konuşmasının ardından kendisi de maske takan Özgür Özel tüm grupla birlikte "Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım" sloganını attı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Ecevit'in verilmeyecek hiçbir hesabı yoktu. CHP'ye sosyal demokrasi ilkelerinin gelmesi açısından çok önemli görevler üstlenmiştir. Sevgiyle, rahmetle anıyorum"

Eren Erdem aramızda. 490 gün hapiste kaldı. Yargı bağımsız değil, ülkede demokrasi yok. Her türlü baskı var. Adalet yok! Bütün bunlara rağmen adaleti sağlamak için her türlü mücadeleyi sonuna kadar yapacağız.

Faruk Bildirici'yi 600 milletvekili seçti, 6 kişi RTÜK üyeliğinden düşürdü.

 







ARTI TV@ArtiTV_








CHP Grup toplantısında, Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor. https://www.pscp.tv/w/cJFK9jF4blFyeXBMeWdMRVl8MVlxeG9kV2JseWdLdt4Vzr3DXy4q50qnyKlmOHlymMTr5hhrriHvWphVmUUN 














Artı Tv @ArtiTV_


#CANLI CHP Grup toplantısında, Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor.



pscp.tv












ARTI TV adlı kişinin diğer Tweetlerini gör





Editör: Haber Merkezi