ANKARA ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, AKPYenimahalle ilçe örgütünün izin belgesi dağıttığını belirterek, "Diğer siyasi partilerin il ve ilçe başkanlıkları da açılabilir mi? Onlar da izin belgesi dağıtabilir mi?" diye sordu.
 

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya sosyal medya hesabından bir belge paylaşarak, AK Parti Ankara Yenimahalle ilçe örgütünün "Üyelerine izin belgesi dağıttığı iddia ediliyor" dedi. CHP Milletvekili Kaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Şu anda Ankara AKP Yenimahalle İlçe Başkanlığı açık. Üyelerine izin belgesi dağıttığı iddia ediliyor. Önünde de güvenlik güçleri tedbir almış. Diğer siyasi partilerin il ve ilçe başkanlıkları da açılabilir mi? Onlar da izin belgesi dağıtabilir mi? @Akparti @RTErdogan

Şu anda Ankara AKP Yenimahalle İlçe Başkanlığı açık. Üyelerine izin belgesi dağıttığı iddia ediliyor. Önünde de güvenlik güçleri tedbir almış. Diğer siyasi partilerin il ve ilçe başkanlıkları da açılabilir mi? Onlar da izin belgesi dağıtabilir mi?

@Akparti

@RTErdogan

Resim

CHP

ve Kemal Kılıçdaroğlu

ÖS 12:38 · 30 Nis 2021·Twitter Web App

Editör: Haber Merkezi