ANKARA-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ;  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, AKP'nin İstanbul'daki seçimin iptaline yönelik yaptığı olağanüstü başvuruya ilişkin, "FETÖ tipi bir kumpasla karşı karşıyayız" dedi.


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, AKP'nin İstanbul'daki seçimin iptaline yönelik yaptığı olağanüstü başvuruya ilişkin CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.


Öztrak, "Önce AA'nın eliyle seçimleri çalmak istediler, şimdi masa başında bu seçimleri nasıl çalarız girişimi içerisindeler. İstanbullunun verdiği yetkiyi kapıp kaçabilir miyiz diyorlar. Sayın Yavuz öyle şeyler söyledi ki ciddi bir algı operasyonunun başladığı ortaya çıktı.


Öyle bir itiraz dilekçesi hazırlanmış ki ortaya karışık bir dilekçe. Bir sürü gerekçe var, biri olmazsa diğeri. Acaba bir şekilde iptal ettirebilir miyiz diye bir çaba içerisine girmişler. FETÖ tipi bir kumpasla karşı karşıyayız.  Balyoz kumpası için bir bavul yetmişti. Görünüyor ki, bu kumpas için üç bavul anca yetmiş. Bu suistimale dur diyecek olan Yüksek Seçim Kurulu'dur” dedi. (Kaynak:MA)
Editör: Haber Merkezi