DİYARBAKIR-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ;  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerine kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı ile Cumartesi günü Diyarbakır’da bir araya gelecek.


MA'nın haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun günlerdir konuşulan Diyarbakır ziyaretinin detayları netleşti. 31 Ağustos Cumartesi günü Diyarbakır’a gelecek olan İmamoğlu, ilk olarak önce CHP İl Örgütü’nü ziyaret ederek, burada basın toplantısı düzenleyeceği kaydedildi.


Ekrem İmamoğlu akabinde 28 Kasım 2015’te Sur ilçesindeki Dört Ayaklı Minare önünde öldürülen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’nin Yeniköy Mezarlığı’nda bulunan kabrini ziyaret edecek.


Bu ziyaretin ardından ise İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınarak yerine kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi (DBB) Eşbaşkanı Selçuk Mızraklı ile bir araya gelecek.


İmamoğlu, Mızraklı ile görüşmenin ardından Batman’a geçerek, burada CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar’ın yeğeninin düğününe katılacak.
Editör: Haber Merkezi