HABER MERKEZİ- Brezilya’da teslim olan Çiftlik Bank’ın kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, İstanbul Havalimanı’na geldi.

Cumhuriyet'in haberine göre; Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Havalimanı’nda teslim alınan Mehmet Aydın’ın, hem hakkında devam eden soruşturma hem de daha önce açılan kamu davaları kapsamında yapılması gereken ifade alma, sorgu gibi adli işlemlerin tamamlanması amacıyla gözaltına alındığını açıkladı.

Uçaktan inen Mehmet Aydın, ilk olarak Havalimanında sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da Gaziosmanpaşa Adliyesinin İstanbul Havalimanındaki Ek Hizmet Binasına götürüldü. 

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI

Binlerce kişiyi dolandırarak, 2018 yılının Mart ayında yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan Çiftlik Bank’ın kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, geçtiğimiz Perşembe günü Brezilya Sao Paulo’da teslim olmuştu. Türkiye’ye iade edilmek üzere sabah 09.50 sıralarında yola çıkan Mehmet Aydın, 22.30 sıralarında Türkiye’ye ulaşması beklenen Mehmet Aydın, İstanbul Havalimanı Adliyesi’ne geldi.

Editör: Haber Merkezi