Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan DBP kongresine katılım çağrısında bulunan parti meclis üyesi Şehzade Kurt, “Çalışmalarımız devam ediyor, Yönetimde her almak isteyen ve öneride bulunmak isteyen halkımız bu hafta da kongre komisyonumuza başvuru yapabilir” dedi.

Van Demokratik Bölgeler Patisi(DBP) 09 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştireceği 4. Olağan kongreye katılım çağrısından bulundu. “Aydınlanan Toplum ile Özgür Geleceğe” şiarıyla, Beyaz Saray Düğün Salonunda yapılacak olan kongrenin çalışmaları ise sürüyor. Basın toplantısına DBP PM Üyesi Şehzade Kurt, DBP Van İl Eş Başkan Vekili Çetin Ergin ve Kongre Komisyon Sözcüsü Ahmet kaya katıldı.

Basın toplantısından konuşan DBP Parti Meclis Üyesi Şehzade Kurt şunları ifade etti: “Yaklaşık 2 aydır DBP İl Kongresinin çalışmalarını yürütüyoruz. Yaptığımı çalışmalar tüm ilçelerde bileşenlerimiz ve halkımız ile yapılan toplantılarda görüş alışverişinde bulunduk. Şimdi bu çalışmalarımız mevcut bir aşamaya gelmiş durumda. Halkımız komisyonumuza başvurabilir. DBP Kongre komisyonu olarak halkımızın deesteğini bekliyoruz” dedi.




Editör: Haber Merkezi