EMEK VE KÜLTÜR HIRSIZLIĞI CAİZ MİDİR HOCAM?

Son yıllarda hırsızlığın oldukça arttığı iddia edilmekte. Oysa İslam dininde ve bütün dinlerde en büyük günah olduğu belirtilmekte.
Hırsızlık, büyük günahtır. Kitap, sünnet ve icmal ile haramdır. Hırsızlık yapan cezalandırılır. (Nisa 41)

Hırsızlık, kendisi büyük günah olduğu halde, başka büyük günahların da işlenmesine sebep olabilir. Kur'ân'da şöyle buyurulur: "Hırsızlık yapan erkek ve kadının ellerini kesiniz" (Maide, 5/38)

O kadar ki, insan şehit bile olsa, üzerinde kul hakları varsa, Allah diğer günahlarını bağışladığı halde kul hakkını bağışlamamaktadır.(diyanet)

Son 18 yılda uygulanan İleri demokraside Müslüman ,namazında niyazında , alnı secdeye varıyor diyerek halkın itibar ettikleri bakın neler yaptılar;

Kuranı,Muhammedi,Dini,imanı dillerinden düşürmeyenler ‘Hırsızlığı’,’Kul hakkını’,normal gördüler.Helal mala Haram katma alışkancığını huy edindiler.örneğin Kamuoyunun yakından bildiği ‘Sınav Soruları çalma’ vakası.

Son 15 yılda ÖSYM'nin yaptığı Üniversiteye giriş sınav soruları çalınarak belli tarikat ve cemaat bağlantılı öğrencilere verildiği
Orta öğretime giriş sınavlarında dahi bu soru çalma işlemi yapıldığı,
KPSS sınavlarında soruların çalındığı,
Askeri okullara,Polis Okullarına giriş sınavı sorularının çalındığı, Hırsızlık yaparak Halkın çocuklarının haksızlığa uğramasına ,tarikat ve cemaat örgütlenmesine AKP ses çıkarmadığı ,cemaat örgütlenmelerine destek olduğu iddia edilmekte.

Unutmayın ki bu ülkede 127 bin imam hatip mezunu KPSS sorularını çalarak devlet memuru oldu, fakat hiçbiri de kul hakkı yemek haramdır demedi

Haksız yere başkalarının yerine Üniversiteye girenler, başkasının yerine işe girenler de , biz kul hakkı yiyoruz ,bunun hesabını veremeyiz demediler. Yani kendilerine Müslüman oldular.

Kul Hakkı ve Emek hırsızlığı da bu dönemin en çok göze çarpan hırsızlık biçimlerinden. İtalya'da Mussolini döneminde anti-faşist, komünist, devrimci, sosyalist grupların marşı olan ‘Çav Bella’nın ‘sözlerini değiştirerek müziğine aşağıdaki sözleri yazarak’ Mücahit Versiyonu’ diye Dinciler tarafından söylenişini ,ilk duyduğumda hem tuhafıma gitmişti hem de Ahlaksızlığın bu kadarı da olmaz artık diye düşünmeden edemedim.

İşte bir sabah namaza durdum Camide camide camide ca-ca-ca Elleri bağladım durdum kıyama Her taraf huşu altında
Sen Ey Müslüman beni de götür Camiye camiye camiye ca-ca-ca Beni de götür dergahınıza Dayanamam tutsaklığa.

Bu konuda dinci camianın yaptığı Kültür ve Emek Hırsızlığına ışk tutmak için aşağıda yapylaştığım videoyu lütfen sonuna kadar dinleyin.Bu konu bakalım siz ne düşüneceksiniz????
























Editör: Haber Merkezi