ERCİŞ BELEDİYESİ'NDEN ÇOK YÖNLÜ HİZMET

VAN-ERÇİŞ-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ-HABER-HAMZA ÖZKAN; Erciş Belediyesi bir yandan halk toplantısı ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konulu seminer düzenlerken, bir yandan da daha modern bir Erciş için çalışmalarını hızlandırdı.

Erciş Belediyesi Hizmet üretmeye devam ediyor. Erciş kent merkezinde hummalı bir çalışma yürütürken, bir yandan da halkla ve çalışanlarıyla bir araya gelmeye devam ediliyor..

EŞ BAŞKAN ÇETİN: SORUNLARI KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ



 

Erciş Belediye Eşbaşkanı Yıldız Çetin, mahallerde halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Erciş Belediye Eşbaşkanı Yıldız Çetin, Yeşilova Mahallesinde halkla bir araya gelerek, halkın sorunlarını dinledi. Burada konuşan Eşbaşkanı Çetin, “HDP’li belediyelerin halk esaslı yürüttükleri çalışmaların her zaman vatandaşlardan büyük bir takdir gördüğünü söyledi. Çetin, ‘kendimizi de kentimizi de biz yöneteceğiz’ şiarıyla biz yola çıktık seçim öncesinde sizlerle birçok toplantıda bir araya geldik, sorun ve sıkıntılarınızı dinledik, notlarımızı aldık nihayetinde seçimlerden galip ayrılarak karşınıza bu defa iradenizi teslim ettiğiniz seçilmişler olarak geldik. Seçim öncesinde not almış olduğumuz tüm sorun ve sıkıntılarınızı belediyemizin imkanları doğrultusunda kısa bir süre içerisinde çözeceğimizin sözünü burada size veriyoruz” dedi.

‘HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

Çetin, “Tüm mahallelerimizde düzenli olarak halk toplantıları gerçekleştireceğiz. Mahallelinin kendi mahallesinde öncelikli olarak yapılmasını istedikleri hizmetleri teknik çalışanlarımızla yerinde inceleyerek sağlıklı ve kalıcı çalışmalar yürüteceğiz. Bunu yaparken de halk belediyeciliği esasını harfi harfine uygulayıp halkımızla bu çalışmalara katacağız” şeklinde konuştu

PERSONELE TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ KONULU SEMİNER VERİLDİ



Erciş Belediyesi Kadın Politikalar Müdürlüğü tarafından toplumsal Cinsiyet Eşitliği konulu seminer düzenlendi.

Belediye Eşbaşkanı Yıldız Çetin ve Kadın Politikalar Müdürü Leyla Çevik Cinsiyet Eşitliği ve Cinsiyet Kimliği Temelli Ayırımcılık konularına dikkat çekmek için belediye personellerini bilgilendirmek amacıyla Konferans Salonu’nda eğitim semineri gerçekleştirildi.

Seminerde; cinsel saldırıya uğrayan çocuklar, çocuk yaşta evlendirilen gelinler ve toplumsal cinsiyet kimliği temelli ayırımcılık hususları hakkında bilgiler verildi.

ERCİŞ, MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR



Erciş Belediyesi Kavşaklarda dekoratif aydınlatma çalışması başlattı

Erciş Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan kavşaklarda, dekoratif aydınlatma çalışması başlatıldı.

Erciş Belediyesi Kentsel dönüşüm proje alanı çevresinde tamamlanan altyapı ve asvaltlama çalışmalarının ardından üst yapı ve görselliğede önem vererek ilçenin farklı bir görünüme kavuşması için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

 

Kavşaklarda oluşturulacak olan üç boyutlu dekoratif aydınlatma çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Eş Başkanı Yıldız Çetin “ Merkezi ana yollarımızın üzerinde bulunan kavşaklarda üç boyutlu dekoratif aydınlatma çalışması başlattık. Kışla caddesi ve Çınarlı caddesini bir birine bağlayan kavşağa ilk dekoratif aydınlatmamızın kurulumunu gerçekleştirdik ve ilk günden itibaren vatandaşlarımızın göz zevkine hitap eden bu çalışmamızın olumlu yönde tepkilerini almaya başladık” dedi.

Zeylan caddesi ve Yeşilova mahallesinde yeni kavşaklar oluşturup buralarada dekoratif aydınlatma çalışması yapacaklarını vurgulayan Eş Başkan Çetin, "İlçemizde görsel kaliteyi artırmak için 2 farklı noktada daha kavşak çalışması yapılacağını ifade etti.
Editör: Haber Merkezi