ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; Yıl 1994 olsaydı... Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda siyasal islamcıların zulüm ve diktatörlükle suçladığı Kemalistler, ' Seçimde hile var', Demirel, 'Az bir farkla kazanılması şaibedir', İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, 'Bu sonuçlar kabul edilemez...Usülsüzlük var' ' ya da Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan olduğunda Kemalistler, 'Erdoğan'ın süren davası var, olamaz' diyerek engelleseydi siyasal islamcılar 'biz mazlumuz, onlar zalim' demeyecek miydi, Erdoğan, meydanlara çıkıp, 'allaahh!!! Mazlumun yanındadır' diyerek meydanları inletir mezun miydi?


Bakın bugün AKP'NİN yaptığını o gün islamcıların 'Zalim' dediği Kemalistler, Vural Savaş gibileri dahi yapmadı.

İşin ilginç tarafı Erdoğan ve AKP'NİN önünü her koşulda açan da CHP oldu.CHP bunu demokrat olduğu için yapmadı... Ne kadar zulüm yapsalar dahi iş sandığa geldiğinde yutkunmasını bilirlerdi.

1956'dan beri Türkiye'de sadece iki seçimi birinci bitirmiş ama onda da tek başına iktidar olmayarak Sağcılara 20 seçim kaybetmiş CHP SHP DSP ve DYP gibi partilerde seçimlerde hep yutkundular... Onlarda seçim sonucunu tanımak zorunda kalır ve sonra da başka işler çevirerek hükümeti devirmeye çalışırlar ama sandığa bişey diyemezlerdi.

Ama AKP başka bişey seçim öncesi adil koşullarda propaganda yapmana izin vermiyor. Seçim günü her usülsüzlüğ yapıyorlar ve kazanamayınca seçimden sonra seçim sonucunu tanımıyor.

Velhasıl bir zamanlar zalim, cuntacı, üstünlerin hukuku olmakla suçladıklarının fersah fersah aştılar.

Sandıklar bir toplumun teminatıdır. 2 belediye için bunları yapanlar yarın genel seçimleri kaybettiklerine neler yaparlar düşünmek bile beni korkutuyor.

Editör: Haber Merkezi