GERÇEKLEŞEN HAYALİM Merhaba ben Ecrin Su ERİŞMİŞ 10/04/2010 tarihinde Van 'da doğdum, aslen Hakkari ilinin Yüksekova ilçesindenim. Babam Yüksekova doğumlu, annem ise Van doğumlu.

 GERÇEKLEŞEN HAYALİM

Merhaba ben Ecrin Su ERİŞMİŞ 10/04/2010 tarihinde Van 'da doğdum, aslen Hakkari ilinin Yüksekova ilçesindenim. Babam Yüksekova doğumlu, annem ise Van doğumlu. 4 yaşında Yüksekova da Murat ışık ana okuluna başladım, eğitimime 5 yaşımda Sevgi çiçekleri ana okulunda devam etim . Yüksekova İMKB ilkokulda 1.den 3. Sınıfa kadar okudum. 4. Sınıfı İstanbul Şehit Bilal İlkokulun dokudum. Hayallerim içinde çok iyi bir Yazar ,çocuklara çok iyi bir Öğretmen ve Türkiye için çok iyi bir Cumhurbaşkanı olmak istiyorum.
Hobilerim; Paten sürmek, resim çizmek , yüzmek, basketbol oynamak, futbol oynamak ve kitap okumak. Kitap okurken bende kitapta anlatılanları yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Bu yüzden kitap okumayı çok seviyorum ve herkese kitap okumayı tavsiye ediyorum.
Sevgili arkadaşlar; En büyük hayalim olan yazarlık için çocuk da olsam bana şans kapısı açıldı. Bunun için bana bu fırsatı veren "ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ"olan haber sitesine benim ve benim gibi çocukların duygularına önem verdiği için hepinizin huzurunda çok teşekkür ederim.
Bundan böyle "ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ" olan İnternet haber sitesinde siz değerli yaşıtım ve okuyucu arkadaşlarımla yazdıklarımı paylaşacağım. Paylaşımlarım ortak olacak herkese şimdiden saygılar ve sevgiler.