ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; İngiliz belgesel ustası Sean McAllister’in yönetmenliğini yaptığı Orijinal adıyla A Syrian Love Story’de (Suriyeli Aşk Hikayesi) bir kadının toprağı, çocukları ve yaşamı için verdiği savaş anlatılıyor EKMEK ve GÜL'ün haberine göre; Yoldaş ve aşık Amer ile Raghda 15 yıl önce hapishanede bir Suriyeli hücresinde tanışırlar. McAllister, aileleriyle 2009’da ilk kez tanıştığında Raghda yeniden hapistedir ve Amer tek başına dört oğluna bakar.

 

 

 
ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ; İngiliz belgesel ustası Sean McAllister’in yönetmenliğini yaptığı Orijinal adıyla A Syrian Love Story’de (Suriyeli Aşk Hikayesi) bir kadının toprağı, çocukları ve yaşamı için verdiği savaş anlatılıyor




EKMEK ve GÜL'ün haberine göre; Yoldaş ve aşık Amer ile Raghda 15 yıl önce hapishanede bir Suriyeli hücresinde tanışırlar. McAllister, aileleriyle 2009’da ilk kez tanıştığında Raghda yeniden hapistedir ve Amer tek başına dört oğluna bakar. Ancak “Arap Baharı” bölgeyi alt üst ederken ailenin kaderi geri dönülmez biçimde değişir. 5 yılda çekilen film onların politik özgürlüğe giden inanılmaz yolculuğunun haritasını çıkarıyor. Raghda ve Amer’in devrime, memleketlerine ve birbirlerine adanmış; umudun, hayallerin ve çaresizliğin yolculuğu.