Terme’de bir grup kadın Beeldiye Başkanından yağmur nedeniyle çamur olan yolları yapmasını istedi. “Size şov yaptırtmam” diyen başkana kadınlar ‘Oy isterken böyle konuşmuyordun’ diye tepki gösterdi.


Samsun'un Terme ilçesinde bir grup kadın, yollarının kötü olduğunu söyleyerek belediye önünde toplanarak Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı beklemeye başladı. Başkan Kılıç'ın gelmesi üzerine kadınlar yağan yağmur sonrası yollarının çamur içinde kaldığını ve evlerini su bastığını belirterek başkandan yolların yapılmasını istedi.



Başkan Kılıç, yerel gazetecileri kadınların çağırdığını iddia ederek, “Buraya basını da alıp gelmişsiniz. Şov yapmayın. Burada kimseye şov yaptırmam. Benim makamım burada. 4 aydır kapımız herkese açık” dedi.
‘SENİ BİZ BAŞKAN YAPTIK’

Dertlerine çözüm bulabilmek için belediye binası önüne gelen kadınlar, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın sözleri karşısında “Biz burada şov yapmıyoruz. Basın kendisi geldi. Bize çamurlu yollarımızı yapacağınıza dair söz verdiniz. Biz AKP'ye oy verdik, sizi biz Başkan yaptık. Suç sizde değil oy verdiğimiz için bizde” diyerek tepki gösterdi.
Tartışmanın ardından Ali Kılıç makamına geri döndü. Kadınlar ise, “İnsan bir hoşgeldiniz, bacılarım nasılsınız der. Biz öylemi davrandık oy isterken böyle konuşmuyordun” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Kaynak: Sözcü gazetesi-Ekmek ve Gül

Editör: Haber Merkezi