Habere Güven çok kısa bir zaman diliminde ulusal haber sitesi olma yolunda epey mesafe aldı. 67. gününde iki milyon haber okuma sayısı ile kendi alanında küçümsenmeyecek bir okur kitlesi ile buluştu.


Habere Güven çok kısa bir zaman diliminde ulusal haber sitesi olma yolunda epey mesafe aldı. 67. gününde iki milyon haber okuma sayısı ile kendi alanında küçümsenmeyecek bir okur kitlesi ile buluştu. Amatör ruhla yapılandırılan ve yoğun emekle harmanlanan site hiçbir yan kuruluştan, AB fonlarından, belediyelerden, şirketlerden, siyasal yapılardan, sendika ve odalardan maddi yardım almaksızın yakaladığı bu başarının tek bir adı vardır o da EMEK’ tir, fedakarlıktır, özveridir.

Başta Habere Güven Basın Yayın Limited Şirketinin kurulması olmak üzere yaşamımıza yaşam katan elimizden tutan, yürümemize yardımcı olan sevgili kardeşimiz Avukat Celal Tekin ve Avukat Oya Tekin’e katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.
İki milyon okura ulaşmamızda her türlü özveriyi gösteren, hem haber yaparak hem de teknik olarak destek veren Emin İncesoy arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.

Bizler ürettiklerimizle toplumun aynası olmayı kendimize ilke edindik. Haber sitemizde sesiniz olduk, gözünüz olduk, duygularınız olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
Haber sayımız, haber çeşitliliğimiz, haberde günceli yakalama hızımız, yaklaşık 20 köşe yazarımız ile farklı alanlardan yayınlanan makaleler sitemizi zenginleştiren ögelerdir.

Habere Güven iki milyonu aşan okur sayısına ulaşmanın sorumluluğuyla daha titiz, daha objektif, daha evrensel olma konusunda daha sorumlu davranacaktır.
67 günde yakalanan başarı nice 67 günlerle taçlanarak büyüyecektir.
Haber sitemizi yaşayabilen bir organizmaya dönüştürmek onun ekonomik olarak desteklenmesine bağlıdır.
Etkinliklerinizi, çalışmalarınızı, tanıtımlarınızı, duyurularınızı sitemizde reklam olarak yayınlayabiliriz.
Vereceğiniz her ilan Habere Güven’in yaşamına yaşam katacak, yürüyeceği yolda teknik alt yapısının da güçlendirmesine hizmet edecektir.
İki milyonu, 20 milyona taşımak daha daha ileriye taşımak zor değil.
Habere Güven olarak sayfalarımızda okuyucu olarak konuk olan, haberlerimizi paylaşan, sitemizi dostlarına tavsiye eden, haber gönderen, makaleleri ile zenginlik katan, olanaklarını bizlere sunan herkese çok teşekkürler.
Habere Güven her türlü zorluğa rağmen yürüyecek. 
Sevgi ve saygılarımızla


Editör: Güven Boğa

http://www.habereguven.com/index.html
Editör: Haber Merkezi