bekliyorum, bir sevda düşecek yağmur sonrası, biliyorum yağmur toprağın bağrına döl olarak düşer ve yedi veren olur toprak; toprak anadır. .

bekliyorum, bir sevda düşecek yağmur sonrası, biliyorum yağmur toprağın bağrına döl olarak düşer ve yedi veren olur toprak; toprak anadır..

bekliyorum kopsun fırtına, koparsın ne kadar çürük ağaç varsa hem de kökünden, hem de toprağıyla beraber!.
artık eskidi mahallemizin namus adına son bekçisi, ya yarın ya birgün gitti gidecek,pusuda puştun biri bekliyor önünü kaşıyarak, sonra nara atacak arsızca, sustur susturabilirsen..


bitlendi bu sokağın kedileri, sorsan ciğerciye doymaz mahlûklardır, oysa kış kapıda ne yaparlar bilmem, söylesem "derdi sana mı düştü" diyecek sayısız ağız, hangi birine sus diyeyim, anla beni pamuk şekerim, çaresizim!.

sudan bile kaçarken, bu ara sarılmışım rakıya, öyle böyle değil, hem de sussuz..Ağzımdan laf alacaklar ya, nedense başımda uyukluyor herkes, ben sarhoş olamıyorum!.

kimse bilmiyor, artık kaçırmışız treni..Raylara takılmış yürüyorum, malum yol ince, ha bire yalpalayıp düşüyorum, "ah gençlik" diyesim var, Nasreddin Hoca misali, sonra gençliğe dair filmi geriye sarıyorum, bakıyorum vallahi Hoca haklıymış!.

bekliyorum!..