BİZ BU KORONAYI HAL EDERİZ Herkes panik ama nedense ben de zerre değişim yok! Hata ruh halim eskisinden daha iyi diyebilirim! Atmış yaş meselesinde de bir kaç ay farkla sıyırdım ve baktım ki hayat bir şekilde devam etmekle kalmıyor, bizimkiler bu virüse karşı ciddi ciddi kafa yoruyorlar! Elin insanı aşısını bulmak için laboratuarlar da çıkmazken, bizimkiler maşallah boy boy televizyonlar da habire “ şunu yiyin, bunu yiyin” şarlatanlığındalar! Biri çıkmış anlatıyor “ Kükürtlü kayısı yiyin, bire birdir” diyor! Artık kimin elin de ne kaldıysa fırsat bu fırsat ve üstelik can korkusu! Midemiz artık çerçi eşeğinin heybesine döndü! Ne bulsak atıyoruz! Televizyonlar tek emre itiat etmenin dışında bir de şarlatanlara açık hale geldi! Evde misafir var ve siz sıkıntıdan bir iki kanal gezeyim diyorsunuz! Belki de defalarca izlediğiniz bir belgeselin tekrarını bulmak için! Ama yok! Adam birden karşınıza çıkıyor ve en yüksek sesle “ alın bu ürünü gece de üç beş gitmezseniz tekrar iade edin” benzeri sözler ve dahaları! Siyaset ve farklı görüş yasak ama şarlatanlık yaparak ahlaksızlık pazarlamak serbest! Değerli dostlar! Bu ciddiye alınması gereken bir konu! Yiyerek değil, önlemlere uyarak bu belayı def edebiliriz! Yok bilmem çörek otudur, kükürtlü kayısıdır, sirkedir, bilmem daha neler! Yine de siz bilirsiniz! Eğer illaki yiyerek geçer diyorsanız, bence tercihiniz bal olsun! Bakteri ve mikropları hemen dudak kenarında yakalar ve mideye kadar olan yolculuğun da çevresinde hiç bir zararlı bırakmaz! Ha bir de kana yedi dakika gibi kısa sürede karışır ki. .

 

BİZ BU KORONAYI HAL EDERİZ

Herkes panik ama nedense ben de zerre değişim yok! Hata ruh halim eskisinden daha iyi diyebilirim! Atmış yaş meselesinde de bir kaç ay farkla sıyırdım ve baktım ki hayat bir şekilde devam etmekle kalmıyor, bizimkiler bu virüse karşı ciddi ciddi kafa yoruyorlar!
Elin insanı aşısını bulmak için laboratuarlar da çıkmazken, bizimkiler maşallah boy boy televizyonlar da habire “ şunu yiyin, bunu yiyin” şarlatanlığındalar! Biri çıkmış anlatıyor “ Kükürtlü kayısı yiyin, bire birdir” diyor!
Artık kimin elin de ne kaldıysa fırsat bu fırsat ve üstelik can korkusu! Midemiz artık çerçi eşeğinin heybesine döndü! Ne bulsak atıyoruz!
Televizyonlar tek emre itiat etmenin dışında bir de şarlatanlara açık hale geldi!
Evde misafir var ve siz sıkıntıdan bir iki kanal gezeyim diyorsunuz! Belki de defalarca izlediğiniz bir belgeselin tekrarını bulmak için!
Ama yok! Adam birden karşınıza çıkıyor ve en yüksek sesle “ alın bu ürünü gece de üç beş gitmezseniz tekrar iade edin” benzeri sözler ve dahaları!
Siyaset ve farklı görüş yasak ama şarlatanlık yaparak ahlaksızlık pazarlamak serbest!
Değerli dostlar!
Bu ciddiye alınması gereken bir konu! Yiyerek değil, önlemlere uyarak bu belayı def edebiliriz!
Yok bilmem çörek otudur, kükürtlü kayısıdır, sirkedir, bilmem daha neler!
Yine de siz bilirsiniz!
Eğer illaki yiyerek geçer diyorsanız, bence tercihiniz bal olsun!
Bakteri ve mikropları hemen dudak kenarında yakalar ve mideye kadar olan yolculuğun da çevresinde hiç bir zararlı bırakmaz!
Ha bir de kana yedi dakika gibi kısa sürede karışır ki...
Gerisini anladınız!