Bu ülkede tek yanlı medya organlarının yaptıkları ortadayken, birden bir alıntı üzerinden çok zor şartlarda ülke gündemi ile ilgili duyarlı bir çizgi yürüten ve benim de yazmakta olduğum “ Ötekilerin gündemi” haber sitesine böylesine keskin bir dille tavır almanın karşılığı nedir, anlamış değilim?. Bir haber verilmiş ve bu haberin kaynağına dair “ alıntı” ibaresi de kullanılmış!.

Bu ülkede tek yanlı medya organlarının yaptıkları ortadayken, birden bir alıntı üzerinden çok zor şartlarda ülke gündemi ile ilgili duyarlı bir çizgi yürüten ve benim de yazmakta olduğum “ Ötekilerin gündemi” haber sitesine böylesine keskin bir dille tavır almanın karşılığı nedir, anlamış değilim?.

Bir haber verilmiş ve bu haberin kaynağına dair “ alıntı” ibaresi de kullanılmış!. Peki geriye ne kaldı? Bizden başka kimse haber yapamaz diye tehdit kokan bir dilden öte değildir, bu yapılan!.

Varsa bir eleştiri, bunun yolu ve yordamı bellidir!.”Buradan herkese okumamalarını tavsiye edeceğim” demek, tanıdığımız bir dildir ve gazete binalarına saldıranların yaptıklarından hiç bir farkı yoktur!.

”Kimse okumamalı” art niyettir. Biz bu niyetin sınırlarını da iyi biliyoruz!. Evet, çok zor şartlarda haber yapmaya çalışan bir siteye bu denli öfke sınırlarını zorlamak hiçte iyi niyet değildir!.

Bence ilan verin, hem de tam boy!. Yazın “ Sakın okumayın” diye!. Ama şunu bilin ki , bu ülkede okumayan zaten okumuyor ve okuyanlarda sizin bu absürt çağrınıza kulak asmayacaklardır!.

Bu site çizgisini doğru mecrada yürütüyor!.Siz kendi ölçüleriniz de dünyaya bakarken, başkalarının bakış açılarına bu şekilde yorum getirme hakkına sahip değilsiniz!.

Evet!. Kaynak belirtilerek verilen bir habere, bu şekilde tepki vermek bir çok soru işaretini beraberinde getirse de, yanıt tektir!. Galiba çekemiyorsunuz!..