ÜZÜLÜYORUM Dünyanın en rahat paye verilen ülkesiyiz! Mesela biz de profesör olmak artık sıradan bir iştir! Öyle yabancı dil bilmenize falan gerek yok! Televizyon kanalına çıkıp “ Kodummu oturturum” dediğinizde mesele tamamdır ve siz artık profesörsünüz! İmparator ünvanlılarımız da öyle! Onun için okumaya da gerek yok! Bunlardan iki tanemiz var ki, dünya çapında! İkisi de artık enseyi kaşımaya başladı ve sallanan tahtlarına ha bire çivi çakıyorlar ama nafile! Tabi böyle olunca bunlardan geriye dönüş sendromu başlıyor! Fatih Terim, tekrar Selçuk İnan’a dönüyor, o da aldığı her topu kendi kalesine doğru atıyor! Ne yapsın imparator! Bence en iyisini diğer imparator yaptı! Ünvan büyüktü ve bu işi mafyacılığa da taşıyınca, hepinizin malumu vuruldu! Bu işler sadece İtalya da değil, bizde de oluyordu ve gerçekten o güzel sese yazık oldu. Sonra eski şatafat bitti! Geriye siyaset kaldı! Hükümet onu bir türlü Milletvekili yapmadı! Üstelik “ Reis için ölürüm” demesine rağmen! Gerçekten ölür mü, bilmem! Ben,denilene değil, icraata bakarım! Yapmadığı sürecede hiç inanmam! Umarım beni utandırır! Şimdi de yeni Kanal İstanbul profesörleri türedi! Vallahi ben anlamam! Ara sıra bana “ Üstad” diyerek beni şımartanlar, artık yemezler; geçin bu eskimiş ayakları, artık tinerciler de biri birine “ üstad” diyor! Yani bana da “ profesör” deyin, diyeceğim ama o kadar çoğaldılar ki çok kararsızım! Yine de siz bana “ Hasan” deyin!.

 

 

 

ÜZÜLÜYORUM
Dünyanın en rahat paye verilen ülkesiyiz!
Mesela biz de profesör olmak artık sıradan bir iştir! Öyle yabancı dil bilmenize falan gerek yok! Televizyon kanalına çıkıp “ Kodummu oturturum” dediğinizde mesele tamamdır ve siz artık profesörsünüz!
İmparator ünvanlılarımız da öyle! Onun için okumaya da gerek yok! Bunlardan iki tanemiz var ki, dünya çapında! İkisi de artık enseyi kaşımaya başladı ve sallanan tahtlarına ha bire çivi çakıyorlar ama nafile!
Tabi böyle olunca bunlardan geriye dönüş sendromu başlıyor! Fatih Terim, tekrar Selçuk İnan’a dönüyor, o da aldığı her topu kendi kalesine doğru atıyor! Ne yapsın imparator!
Bence en iyisini diğer imparator yaptı! Ünvan büyüktü ve bu işi mafyacılığa da taşıyınca, hepinizin malumu vuruldu!
Bu işler sadece İtalya da değil, bizde de oluyordu ve gerçekten o güzel sese yazık oldu.
Sonra eski şatafat bitti! Geriye siyaset kaldı!
Hükümet onu bir türlü Milletvekili yapmadı! Üstelik “ Reis için ölürüm” demesine rağmen!
Gerçekten ölür mü, bilmem! Ben,denilene değil, icraata bakarım! Yapmadığı sürecede hiç inanmam! Umarım beni utandırır!
Şimdi de yeni Kanal İstanbul profesörleri türedi!
Vallahi ben anlamam! Ara sıra bana “ Üstad” diyerek beni şımartanlar, artık yemezler; geçin bu eskimiş ayakları, artık tinerciler de biri birine “ üstad” diyor!
Yani bana da “ profesör” deyin, diyeceğim ama o kadar çoğaldılar ki çok kararsızım!
Yine de siz bana “ Hasan” deyin!