YARGI PAKETİ Eğer bir ülkede cezaevi sayısı artmış ve ağzına kadar hınca hınç dolmuşsa, bu o ülkede adaletin olmadığının göstergesidir ve bir kaos ikliminin sonucudur. İşte hal böyle olunca bazen vicdan denilen görünmez sizi içten içe tırmalar ve doldurduğunuz yerleri boşaltma arayışlarına girersiniz! Devlet Bahçeli, gidip Çakıcıyı ziyaret edince onun orada daha çok durmasına içi el vermemiş olacak ki bir “ Af” teklifinde bulundu! Tabi bu teklifin neleri kapsaması gerektiğini de söyledi! Son olarak şu ara tartışılan “ kimler bu düzenlemeden yararlanmalı? Televizyon kanalında oturmuş tartışıyorlar! Her kafadan bir ses! Sonra bu düzenlemeyle alakalı birini arıyorlar! Beyefendi sıralıyor “ terör suçları, gasp, tecavüz,uyuşturucu, orman suçları, organize çete suçları, dolandırıcılık ve benzeri suçlar hariç, diğerlerine.

 

 

 

 

YARGI PAKETİ
Eğer bir ülkede cezaevi sayısı artmış ve ağzına kadar hınca hınç dolmuşsa, bu o ülkede adaletin olmadığının göstergesidir ve bir kaos ikliminin sonucudur.
İşte hal böyle olunca bazen vicdan denilen görünmez sizi içten içe tırmalar ve doldurduğunuz yerleri boşaltma arayışlarına girersiniz!
Devlet Bahçeli, gidip Çakıcıyı ziyaret edince onun orada daha çok durmasına içi el vermemiş olacak ki bir “ Af” teklifinde bulundu!
Tabi bu teklifin neleri kapsaması gerektiğini de söyledi!
Son olarak şu ara tartışılan “ kimler bu düzenlemeden yararlanmalı?
Televizyon kanalında oturmuş tartışıyorlar! Her kafadan bir ses!
Sonra bu düzenlemeyle alakalı birini arıyorlar!
Beyefendi sıralıyor “ terör suçları, gasp, tecavüz,uyuşturucu, orman suçları, organize çete suçları, dolandırıcılık ve benzeri suçlar hariç, diğerlerine...” diye devam ediyor!
Bu saydıklarının dışında bir tek insan öldüren melekler var ve o melekler birilerinin yuvasını yıkmış, profillerine baktığında maganda ve psikopat takımının karmasıdır bunlar! Bunlar her zaman olduğu gibi çıktıklarında işlerine kaldıkları yerden devam edenlerdir! Çünkü yaşam eğitimleri bunun üzerinedir, ötesi beklenemez!
Asıl içeride tutulması gerekenler sosyal talepçilerdir! Kırmayan, dökmeyen ve fikir beyan edenler, kapsam dışı bırakılıyor ve bunlar tehlikeliler grubuna giriyor! Oysa Cumhurbaşkanı ne demişti? “ Devlet ancak kendine karşı olan suçları af eder” diye!
Yok!
Öyle de olsa, devletin asıl af etmesi gerekenler, başta kadın cinayetleri ve insan öldürenleri af etmektir! Zaten bunlar cezaevlerinde bile bir başka havayla volta atıyorlar! Tekrar aramıza dönmeliler ki havamıza hava katsınlar!
Bizim Akçadağlının dediği gibi “ Allah akıl, fikir vere...”