DİYARBAKIR-HAZRO-ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ-HAMZA ÖZKAN; Çevreyi korumak doğamızda var” sloganıyla farkındalık oluşturmak isteyen Hazro Belediye Eş Başkanları Gülistan Ekti-Ahmet Çevik ve Belediye meclis üyeleri belediye çalışanlarla birlikte ilçe merkezin cadde ve sokaklarında çöp topladı.



Düzenlenen etkinliğe; Hazro Belediye Eş Başkanları Gülistan Ekti-Ahmet Çevik ve Belediye meclis üyeleri belediye çalışanlar katıldı.

Belediye çalışan emekçiler birlikte eldiven takan ve eline çöp poşeti alan Hazro Belediye Eş Başkanları Gülistan Ekti-Ahmet Çevik ilçe merkezindeki cadde ve sokaklardan yerlere atılmış çöpleri topladı. Çevreci belediye emekçilere temizlik konusunda tavsiyelerde bulunan Eş Başkan Ekti, bu etkinlikle temizlik konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.



“Doğa hepimizindir ve bu doğayı korumamız, temiz tutmamız gerekiyor” diyen Eş Başkanı Ekti şunları söyledi:

“Belediye çalışan emekçilerimizle çevre etkinliği yaparak caddelerimizde temizlik çalışması yaptık. Burada önemli olan temizlik bilincimize aşılamak ve onları diğerlerine örnek göstermektir. Doğa hepimizindir ve bu doğayı korumamız, temiz tutmamız gerekiyor. Çalışanlarımızla birlikte caddelerimizin temizliğini yaptık

Bu güzel etkinlikte katkısı olan belediye meclis üyelerimize ve etkinliğe katılan tüm çalışanlarımıza farkındalık oluşturdukları için teşekkür ediyorum” dedi.



“Doğa hepimizindir ve bu doğayı korumamız, temiz tutmamız gerekiyor” diyen Eş Başkanı Çevik şunları söyledi:

Eş Başkanı Çelik ile birlikte temizlik yapan çalışanlarla bundan sonra çevreyi daha temiz tutmak için  meclis üyelerimizle, çalışanlarımızla, çevre gönüllülerle  devam edeceğiz. Okullar açıldığında mili eğitiminde, okullardaki öğretmen ve öğrenciler katmak için öneride bulunuruz. Ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi